RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneni deranjați de vecinii petrecăreți! Vezi cum au tulburat aceștia liniștea publică

Oamenii legii sancționeză cetățenii care tulbură liniștea publică prin diverse modalități și refuză să se legitimeze atunci când li se cere asta. În ultimele zile, mai mulți pășcăneni au fost amendați din cauza comportamentului inadecvat pe care l-au avut în spațiul public. Este vorba despre persoane cărora le place să petreacă cu muzică și voie bună, fără să le pese că-și deranjează vecinii.

Polițiștii au frecvent de lucru cu persoane petrecărețe ce fac abstracție de existența vecinilor pe care îi deranjează. În noaptea de 9 august, un apel la 112 a solicitat organele competente la un imobil de pe strada Bisericii, unde un bărbat de 45 de ani, asculta muzică cât pentru toată scara. Cum asta se întâmpla după ora 22.00, și nici nu  vrut să se legitimeze,  omul a fost sancționat contravențional cu amendă de 2000 lei, conform legii 61/91.

  

Cu mai mult curaj decât acesta, a fost un tânăr de 28 de ani, Marian A., care asculta muzică în mașina personală, parcată în fața blocului C1 de pe strada Mihai Eminescu. Nimic ieșit din comun, până acum, însă volumul muzicii era la intensitate maximă iar pentru a se asigura că se aude bine, tânărul deschisese și portierele. Pentru cheful său de petrecere, pășcăneanul a fost amendat cu 300 lei. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Bărbat spânzurat într-un fânar la Valea Seacă

Marius Parteni

Carambol între două camioane, la intrarea în Pașcani dinspre Ruginoasa

Marius Parteni

Elevii școlilor din Tătăruși au fost vizitați de polițiști

Redacția
Încarcă...