NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

MAŞINI DE POLIŢIE VANDALIZATE ÎN PARCAREA INSTITUŢIEI! AUTORUL A COBORÂT DIN PORTBAGAJUL UNUI TAXI (VIDEO)

Scene incredible ieri noapte lângă sediul Poliției Pașcani. Doi indivizi care au coborât dintr-un taxi, au lovit două autoturisme, unul aparținând Poliției și celălalt – mașina personală a unui polițist. Indivizii au fost reținuți de agenții Poliției Locale, pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

Totul s-a întâmplat în jurul orelor 00.00. Un autoturism taxi a intrat în parcarea de la baza scărilor mari. Din acesta au coborât cinci persoane, dintre care doi din portbagajul mașinii. Dispecerul de la Poliția Locală, care monitorizează camerele de luat vederi, a sesizat acest aspect și a urmărit ce fac aceștia.

Unul dintre indivizi a zgâriat cu un obiect o maşină, care din informațiile noastre, ar aparține unui polițist. Ulterior s-a apropiat de o mașină de Poliție, în a cărui geam încerca să își așeze părul. Individul a lovit cu pumnul în oglindă și a încercat să spargă și un geam.

Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, autorul, însoțit de o altă persoană, a plecat pe Esplanadă. Dispecerul de la Poliția Locală a anunțat echipajul din teren, care i-a legitimate pe cei doi. Ulterior au fost predați celor de la Poliția Municipală.

În cauză au fost întocmite două dosare penale pentru distrugere. Cei aduși la audieri sunt doi tineri cu vârsta de 26 respectiv 27 ani.   

„Agenţii Poliţiei Locale Paşcani aflaţi în serviciu, au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu din centrul de supraveghere video antiinfracţional al Poliţiei Locale, că două persoane de sex masculin au zgâriat o maşină din parcarea de pe strada Cuza Vodă, şi au rupt două oglinzi retrovizoare de la două autoturisme ale Poliţiei Naţionale. Cei doi au fost opriţi şi conduşi la sediul Poliţiei Locale în vederea identificării şi predării lor Poliţiei Municipiului Paşcani, în vederea cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Persoanele au fost identificate ca fiind V.A, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în comuna Lespezi şi P.V.în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în municipiul Paşcani”, a declarat comandantul Poliţiei Locale, Vasile Avasiloaie. 

{youtube}5lOj43oxPik{/youtube}

Advertisements
Loading...

Related posts

Scandal pe o stradă din Pașcani după ce doi tineri au depozitat moloz provenit de la renovarea unei garsoniere

Răzvan Grecu

TIR intrat în curtea unor gospodării din Cristești. Șoferul avea un comportament suspect!

Marius Parteni

IPJ IAȘI: MĂSURI DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ LUATE DE POLIŢIE, PENTRU CA MANIFESTĂRILE TRADIŢIONALE DE LA RUGINOASA SĂ SE DESFĂŞOARE ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site