NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Intervenții ale Pompierilor, la Pașcani și Târgu Frumos. Incendiu provocat la un depozit de furaje din Ruginoasa

Incendiu de proporții în cursul zilei de ieri, la un depozit de furaje din Rediu, Ruginoasa. Din primele verificări, cauza probabilă a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Ieri, 17 august, în jurul orelor 21.00,  Sectia de Pompieri Pascani, in colaborare cu SVSU Ruginoasa, a intervenit în satul Rediu, comuna Ruginoasa, judetul Iasi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 10 tone plante furajere (lucerna), acoperisul si peretii depozitului de furaje din lemn pe o suprafata de aproximativ 60 m.p. S-au degradat aprox. 25 m.p. placi de azbociment din componenta acoperisului depozitului de furaje si 3 tone de furaje. 

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul amiezii, un incendiu de proporții a izbucnit în comuna Butea, unde Pompierii de la Târgu Frumos au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetatie uscata (stufaris). Au ars: vegetatie uscata si stuf pe o suprafata de aproximativ 6 ha. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Se arată în comunicatul de presă emis de către ISU Iași. 

Advertisements
Loading...

Related posts

Femeia din Tătăruşi diagnosticată cu o formă rară de cancer s-a vindecat în Turcia

Ema Roman

Noi locuri de muncă pentru pășcănenii șomeri. Peste 400 de oferte din străinătate (DOC)

Ema Roman

Dacă nu e dubă, folosim căruciorul!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site