RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean amendat pentru că transporta lemne fără documente

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, Postului de Poliţie Moţca şi Postului de Poliţie Mirosloveşti au acţionat pe raza comunelor Valea Seacă, Lespezi, Tătăruşi, Moţca şi Cristeşti pentru prevenirea si combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic. Poliţiştii au beneficiat de sprijinul  reprezentanţilor silvici. Acțiunea a avut loc sâmbătă, 21 noiembrie, în intervalul orar 12:00 – 20:00 .

  

 

 Au fost controlate 15 autovehicule şi verificate 11 atelaje hipo. Au fost legitimate 25 de persoane şi aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, dintre care 10 conform OUG 195/2002 şi 2 la Legea nr. 171/2010. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 5840 lei. Au fost confiscaţi 4 metri cubi de material lemnos.

 Spre exemplu, pe raza comunei Tătăruşi a fost depistat un bărbat de 55 ani, din municipiul Paşcani, care transporta material lemnos fără documente legale de provenienţă. Acesta  a fost sancţionat conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 2 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Related posts

Un bărbat a fost găsit mort în apropiere de calea ferată

Oana Cordoneanu

Pascaneanca inselata in stil mare la o casa de schimb valutar. Ce a patit

Redacția

Accident grav în județul Neamț: Un camion a intrat într-o casă. O fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături

Redacția
Încarcă...