NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Partidul Mişcarea Populară are preşedinte la Paşcani. Deputatul Movilă susţine că Paşcaniul este paralizat de anchetele instituţiilor şi grandomania celor care l-au condus în ultimii zece ani

Preşedintele PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă, a organizat astăzi la Paşcani o întâlnire cu preşedinţii organizaţiilor din Colegiul 5 şi municipiu. Cu această ocazie, în conferinţa de presă de la finalul întâlnirii, parlamentarul ieşean l-a prezentat pe noul preşedinte al oraganizaţiei din Paşcani.

Este vorba despre omul de afaceri Sorin Olariu. Movilă a spus că are mare încredere în acesta şi speră ca alături de alţi oameni, care îşi doresc să facă o altfel de politică, să formeze o echipă bună la nivel local.

Cât priveşte alegerile locale din anul 2016 deputatul Petru Movilă a susţinut că îşi doreşte ca PMP să obţină cât mai multe mandate de consilieri locali şi să câştige unele Primării din judeţ. O importanţă deosebită formaţiunea politică o va acorda municipiului Paşcani.

  

Preşedintele PMP a spus în intervenţia sa că municipiul Paşcani este paralizat administrativ după deciziile instituţiilor statului, cu trimitere la ancheta DNA în cazul AgroComplex.

Întrebat cum comentează votul din Senatul României în cazul Dan Şova deputatul Movilă spune că acesta aparţine exclusiv celor din PSD şi PNL, care deţin peste 80% din mandate."Niciodată nu am votat împotriva solicitărilor formulate de instituţiile statului", a susţinut preşedintele PMP Iaşi.

Atunci când a fost întrebat de problema apei de la Paşcani el a criticat poziţia administraţiei locale din ultimii zece ani de zile faţă de instituţiile judeţene. El crede că marţi, 31 martie, consilierii nu pot lua o decizie întrucât aceasta ar fi una sub presiune. Reprezentanţii Primăriei, ARSACIS şi ApaVital ar trebui să se aşeze la masa discuţiilor pentru a identifica cele mai bune soluţii pentru ieşirea din criză.

Movilă a mai susţinut că la momentul la care urma să se ia decizia în privinţa delegării serviciului de apă ar fi discutat cu cetăţenii şi le-ar fi trimis acasă în copie documentele ce urmau a fi semnate, pentru ca oamenii să fie informaţi. O decizie ar fi luat-o doar după consultări cu populaţia.

Şi preşedintele PMP Paşcani a intervenit pe subiect. El a spus că ApaVital nu a avut un comportament corect faţă de cetăţeni.   

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=IFJ7s3TxxPY&feature=youtu.be{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}       

Advertisements

Related posts

Start campaniei electorale pentru alegerile Europarlamentare. 40 de afișiere amplasate pe raza municipiului Pașcani

Răzvan Grecu

Primarul din Hălăucești este acuzat de conflict de interese. Vezi cum se apără edilul

Redacția

Iladi și Florescu candidează din partea PP DD. Leonard Rusu intră iar în lupta cu senatorul Constantinescu

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site