NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Decizia procurorilor pășcăneni: Semnăturile anti ApaVital strânse în vara lui 2014 nu sunt false! Primarul Dumitru Pantazi a mințit opinia publică!

Grupul de Inițiativă Locală a mai câștigat o bătălie în războiul cu primarul Dumitru Pantazi și operatorul de apă-canal ApaVital. Procurorii ce au anchetat sesizare făcută de către edilul șef cu privire la falsificare unor semnături ce au susținut proiectele de hotărâre anti ApaVital au decis că în cauză nu s-a identificat niciun fals.

Decizia procurorilor, ajunsă ieri la Primăria municipiului Pașcani, infirmă declarațiile primarului Dumitru Pantazi conform cărora acesta a identificat câteva persoane de pe listele respective pe care le-a contactat telefonic și întrebat dacă au semnat sau nu. Edilul șef a susținut că cei cu care a stat de vorbă au negat că ar fi semnat acele liste. Mai mult Pantazi a mai explicat atunci că pe liste apar și câteva persoane care sunt plecate în străinătate.

  

Cu toate acestea, după câteva luni de anchetă și sute dacă nu mii de audieri procurorii nu au reușit să probeze cele acuzate de către primarul Dumitru Pantazi și au clasat dosarul.

„Referitor la sesizarea domnului primar Dumitru Pantazi cu privire la faptul că unele semnături din cele 3089 depuse sunt false, am înțeles că procurorii de caz au decis că ele sunt valabile, deci nu false. Mă întreb cine va plăti toate cheltuielile care s-au făcut pentru soluționarea denunțului primarului?” a comentat Ion Moțatu, unul dintre reprezentanții Grupului de Inițiativă Locală.

De asemenea, Ion Moțatu a precizat că va formula o plângere împotriva primarului, pentru denunț calomnios. 

Menționăm că, atât ApaVItal cât și televiziunea TV Bit au bătut monedă pe acest subiect inducând publicului larg ideea că hotărârile adoptate împotriva operatorului ieșean au avut la bază niște semnături false. De altfel, operatorul ieșean a și formulat în instanță un capăt de cerere bazat tocmai pe faptul că semnăturile strânse de Grupul de Inițiativă Locală ar fi fost false.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Actualitatea TV a avut dreptate: Hotărârea prin care se ștergeau datoriile AgroComplex Lunca Pașcani este ilegală!

Răzvan Grecu

Explicațiile Managerul Spitalului Municipal Pașcani cu privire la protestul spontan

Diana Marcu

Zeci de saci de ambalaje, PET-uri și deșeuri colectate din albia râului Boura-Moțca (FOTO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site