NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Orele de depunere a coroanelor nu au fost trecute pe programul elaborat de Primărie. Motivul: Gică Zanet a lipsit astăzi!

Consilierii locali, angajații instituțiilor subordonate și reprezentanții presei prezenți la ședințele pe comisii, desfășurate astăzi, au primit câte un program cu activitățile ce se vor desfășura de 1 Decembrie.

Acesta nu conține însă orele când se vor depune coroanele la cele opt monumente ale erorilor din municipiu, lucru constatat de consilieri. Aceștia au cerut să fie informați cu privire la acestea pentru a fi prezenți alături de executiv.

Advertisements

“Mâine îl veți primi cu ore cu tot. Domnul Gică Zanet nu a fost astăzi în Primărie pentru a putea stabili ora pe fiecare în parte”, a fost explicația Mirelei Ancuța, inspector al Compartimentului Sport Cultură din cadrul Primăriei municipiului Pașcani.        

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Propunere pentru reorganizarea activității CSM: Manager cu obiective clare, în loc de director pe viață fără performanțe!

Marius Parteni

Restaurantul Victoria, propunerea pentru circuitul cultural al municipiului Pașcani

Marius Parteni

Un contribuabil către aleşii locali: “Am venit să vă previn că păşcănenii nu vă mai vor, pentru că nu aţi votat referendumul”

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site