NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Orele de depunere a coroanelor nu au fost trecute pe programul elaborat de Primărie. Motivul: Gică Zanet a lipsit astăzi!

Consilierii locali, angajații instituțiilor subordonate și reprezentanții presei prezenți la ședințele pe comisii, desfășurate astăzi, au primit câte un program cu activitățile ce se vor desfășura de 1 Decembrie.

Acesta nu conține însă orele când se vor depune coroanele la cele opt monumente ale erorilor din municipiu, lucru constatat de consilieri. Aceștia au cerut să fie informați cu privire la acestea pentru a fi prezenți alături de executiv.

“Mâine îl veți primi cu ore cu tot. Domnul Gică Zanet nu a fost astăzi în Primărie pentru a putea stabili ora pe fiecare în parte”, a fost explicația Mirelei Ancuța, inspector al Compartimentului Sport Cultură din cadrul Primăriei municipiului Pașcani.        

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sfaturi practice pentru protecția instalațiilor interioare împotriva înghețului

Redacția

Curtea de Apel Galați a decis încă din 2008 că asociațiile de proprietari nu pot fi parte în contract cu furnizorul de servicii de apă canal. ApaVital obligă la Pașcani președinții de asociații să încalce legea!

Marius Parteni

Accident de muncă, cu tentativă de mușamalizare, la operatorul de colectare și transport deșeuri!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site