RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Inițiativă susținută cu probe de către un consilier local legată de materialul antiderapant pe care să-l folosească Primăria. Ce crezi că ar trebuie folosit ca material antiderapant: nisip sau piatră concasată de 4 mm?

Un ales local a venit în ședințele comisiilor de specialitate ce au avut loc în cursul zilei cu două pungi în care avea nisip și piatră concasată de 4 mm. Nisipul, potrivit celor spuse de el, a fost luat din grămezile puse de angajații Primăriei pe pantele din municipiu. Piatra concasată de 4 mm a fost adusă pentru a arăta colegilor de comisie varianta la care ar trebui să recurgă și Primăria.

“Cu nisip știm cu toții ce se întâmplă. Praf pe străzi primăvara când bate vântul, canalizări înfundate și tot așa. Dacă achiziționăm acest piatră concasată de 4 mm probabil va fi mai ușor, dar și mai eficient. Eu cred că pe această variantă ar trebui să mergem”, a subliniat consilierul Pintilie.   

 Proiectul acestuia nu a fost bine primit de o parte din consilieri pe motiv că de modul cum se acționează pe străzi răspunzător trebuie să fie primarul, prin Serviciul de Gospodărie Comunală. Alții au susținut că acest produs este deja folosit de municipalitate.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Străzile municipiului, pline de bălți: “Investiții, nu vorbe! “Sau “Vorbe, nu investiții!”

Marius Parteni

Noi informații cu privire la deșeurile vegetale, cele din lemn și sticlă

Marius Parteni

Lucrări de întreținere pe strada Crinilor

Diana Marcu
Încarcă...