NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia juridică nu este de acord cu angajare unui avocat pentru procesul în care se contestă decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor cu privire la licitația PIDU!

Aviz negativ din partea Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local pe marginea proiectului privind achiziționarea serviciului de consultanță, asistență și reprezentarea juridică în cazul contestației formulate de Primărie împotriva rezoluției Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor cu privire la modul cum s-a desfășurat licitația pentru componenta străzi din cadrul PIDU.

Este vorba despre decizia instituţiei sus amintite de a admite în parte contestația depusă de Geiger Transilvania şi să anuleze raportul procedurii de atribuire precum și actele subsecvente acestuia. Același organism a dispus continuarea procedurii de atribuire cu reevaluarea ofertelor operatorilor economici implicați, inclusiv cu verificarea îndeplinirii criteriilor de calificare și selecție, de către societatea care a formulat contestația.  

Cel mai vehement  a fost consilierul PSD Codrin Toma:“Pentru ce să angajăm avocat?  Juriștii din Primărie nu sunt buni? Ei nu au facultăți? Care este motivul dacă s-a depus contestația, iar termenul procesului este pe 6 decembrie? Dăm așa bani! Nici nu este timp să faci anunțul sau selecția avocaților”, a susținut acesta.

Ideea sa a fost împărtășită și de alți doi consilieri: Dorin Nechifor (PNL) și Dragoș Voinea (PP DD). Toți trei s-au abținut. Ceilalți doi consilieri, Bogdan Alexa și Mihuț Benone ambii din PSD, au votat pentru acest proiect.   

Reamintim faptul că juriștii Primăriei au depus contestația în acest caz încă din data de 15 noiembrie la Curtea de Apel Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concurs de promovare internă la Primăria Pașcani

Marius Parteni

Strada “Calea Iașului” a intrat în asfaltare. Punctul zero al investiției, sunt casele copiilor primarului din Pașcani!

Marius Parteni

ApaVital nu a fost acceptată ca operator în municipiul Onești! RAJA Constanța a oferit un preț la jumătate față de operatorul ieșean

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site