RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia juridică nu este de acord cu angajare unui avocat pentru procesul în care se contestă decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor cu privire la licitația PIDU!

Aviz negativ din partea Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local pe marginea proiectului privind achiziționarea serviciului de consultanță, asistență și reprezentarea juridică în cazul contestației formulate de Primărie împotriva rezoluției Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor cu privire la modul cum s-a desfășurat licitația pentru componenta străzi din cadrul PIDU.

Este vorba despre decizia instituţiei sus amintite de a admite în parte contestația depusă de Geiger Transilvania şi să anuleze raportul procedurii de atribuire precum și actele subsecvente acestuia. Același organism a dispus continuarea procedurii de atribuire cu reevaluarea ofertelor operatorilor economici implicați, inclusiv cu verificarea îndeplinirii criteriilor de calificare și selecție, de către societatea care a formulat contestația.  

Cel mai vehement  a fost consilierul PSD Codrin Toma:“Pentru ce să angajăm avocat?  Juriștii din Primărie nu sunt buni? Ei nu au facultăți? Care este motivul dacă s-a depus contestația, iar termenul procesului este pe 6 decembrie? Dăm așa bani! Nici nu este timp să faci anunțul sau selecția avocaților”, a susținut acesta.

  

Ideea sa a fost împărtășită și de alți doi consilieri: Dorin Nechifor (PNL) și Dragoș Voinea (PP DD). Toți trei s-au abținut. Ceilalți doi consilieri, Bogdan Alexa și Mihuț Benone ambii din PSD, au votat pentru acest proiect.   

Reamintim faptul că juriștii Primăriei au depus contestația în acest caz încă din data de 15 noiembrie la Curtea de Apel Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ce lucrări mai are de executat ApaVital în zona vale și când estimează că le termină!?

Marius Parteni

Concert, foc de artificii și șampanie, de Revelion, la Pașcani

Irina Gherasim

Ședință de Consiliu Local mâine de la ora 14:00. Se tranșează problema redevenței datorate de ApaVital!

Redacția
Încarcă...