NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ordonanța traseiștilor: consilierul Ioan Danu trece de la PP DD la PC, iar președinții PDL și Noua Republică schimbă partidele!

Schimbări politice la vârful partidelor politice din Pașcani. Trei președinți de organizații locale schimbă partidele, doi dintre aceștia, fiind aleși locali profită de ordonanța trașeiștilor. Este vorba de Ioan Danu președintele PP DD Pașcani, Vasile Sandu președintele PDL Pașcani și Sorin Olariu președintele Noua Republică.

 Ioan Danu care este și consilier local a depus la secretariatul Consiliului Local o adresă în baza ordonanței sus amintite prin care anunță că s-a înscris în Partidul Conservator. Contactat telefonic acesta a explicat că gestul său va fi anunțat oficial mâine în ședința de consiliu local și că acesta este motivat de faptul că în fostul partid nu avea libertate de exprimare.

  

„O să vedeți mâine la ședință. Am ales să plec din PP DD pentru că îmi doresc să mă pot exprima liber fără să fiu amenințat că voi fi dat afară din partid”, a explicat Danu.

Președintele PDL Pașcani, consilierul județean Vasile Sandu este, după declarațiile unor colegi, cu un picior deja în PSD. Întrebat dacă va pleca la PSD acesta a răspuns „că orice este posibil”.

Un alt transfer politic este al președintelui partidului Noua Republică, Sorin Olariu, care de trei zile s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară. Olariu și-a explicat opțiunea politică pe faptul că în fosta formațiune politică sunt dispute pentru conducerea organizației la nivel național, iar el nu dorește să fie implicat în astfel de jocuri.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consultare publică pe proiectul noului cimitir

Redacția

Balcon la parterul blocului – solicitarea unui păşcănean care nu se înţelege cu vecinii

Ema Roman

Pantazi știe că e nevoie de investiții, dar se plânge de fonduri! 71 milioane lei bugetul pe 2017! (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site