NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Oraşul Târgu Frumos are oficial primar, viceprimar şi Consiliu Local

După ce pe data de 22 iunie nu s-a putut ţine şedinţa de constituire a noului Consiliu Local din lipsă de cvorum, doar 11 din cei 17 consilieri fiind prezenţi, astăzi 25 iunie prezenţa a fost mai mare. În sala mare de ședințe a Primăriei au răspuns prezent 13 din cei 17 consilieri aleși. A fost votat noul Consiliu Local care a depus şi jurământul. Cei 4 consilieri PNL ce au lipsit astăzi, inclusiv fostul primar Gheorghe Tătaru, vor fi validaţi într-o viitoare şedinţă de CL.

Târgoveţii au începând de astăzi un nou viceprimar în persoana profesorului Angheluş Alexa.

Advertisements

Tot astăzi s-a pus scheletul viitoarelor 4 comisii de specialitate: Comisia Economico-Financiară Juridică şi de Disciplină, Comisia de Amenjare a Teritoriului Urbanism Protecţia Mediului Turism şi Agricultură, Comisia de Învăţământ Sănătate Familie Muncă şi Protecţie Socială, Comisia Social-Culturală Protecţie Copii Tineret şi Sport. Din fiecare comisie vor face parte 5 persoane dar din cauza lipsei consilierilor PNL, la fiecare comisie au fost aleşi doar 3 membri, urmând ca tot în următoarea şedinţă de CL să se completeze.

  

 A depus jurământul şi noul primar a oraşului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu. Acesta a promis că va fi un primar pentru oameni şi că va da oraşului o nouă aură cu care târgoveţii se vor mândri.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Casieria ApaVital, din Târgu Frumos va fi închisă până pe 9 august 2021

Redacția

22 % prezenţa la vot în Târgu Frumos, orele 14.00

Redacția

Prima ediție a Cupei Dacilor, competiție de judo, organizată de Liceul Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site