NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Oraşul Târgu Frumos are oficial primar, viceprimar şi Consiliu Local

După ce pe data de 22 iunie nu s-a putut ţine şedinţa de constituire a noului Consiliu Local din lipsă de cvorum, doar 11 din cei 17 consilieri fiind prezenţi, astăzi 25 iunie prezenţa a fost mai mare. În sala mare de ședințe a Primăriei au răspuns prezent 13 din cei 17 consilieri aleși. A fost votat noul Consiliu Local care a depus şi jurământul. Cei 4 consilieri PNL ce au lipsit astăzi, inclusiv fostul primar Gheorghe Tătaru, vor fi validaţi într-o viitoare şedinţă de CL.

Târgoveţii au începând de astăzi un nou viceprimar în persoana profesorului Angheluş Alexa.

Tot astăzi s-a pus scheletul viitoarelor 4 comisii de specialitate: Comisia Economico-Financiară Juridică şi de Disciplină, Comisia de Amenjare a Teritoriului Urbanism Protecţia Mediului Turism şi Agricultură, Comisia de Învăţământ Sănătate Familie Muncă şi Protecţie Socială, Comisia Social-Culturală Protecţie Copii Tineret şi Sport. Din fiecare comisie vor face parte 5 persoane dar din cauza lipsei consilierilor PNL, la fiecare comisie au fost aleşi doar 3 membri, urmând ca tot în următoarea şedinţă de CL să se completeze.

  

 A depus jurământul şi noul primar a oraşului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu. Acesta a promis că va fi un primar pentru oameni şi că va da oraşului o nouă aură cu care târgoveţii se vor mândri.

Advertisements

Related posts

Proiecte importante pentru comunitatea din Târgu Frumos. Iată lista de investiţii din acest an

Ema Roman

Locuri de parcare scoase la licitație în Târgu Frumos

Redacția

Primăria Târgu Frumos scoate la licitație cinci autoturisme

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site