NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Rusu are 37 kilograme de aur în bănci. A ales între petrol, grâne și aur

Fostul consilier local Leonard Rusu se dovedește a fi foarte priceput în afaceri. În declarația de avere depusă la registratura Consiliului Local apare la capitolul fonduri de investiții cantitatea de 37 kilograme de aur. Aceasta a fost achiziționată în anul 2011, valoarea fiind la această dată de aproximativ 6,6 milioane lei. Leonard Rusu a ales să investească în aur la finele anului 2010. 

Eram în Germania cu un partener de afaceri. Pe o masă era un ziar, iar într-un articol se vorbea despre investiții profitabile în vremuri de criză. Era acolo petrol, aur și grâne. Eu am ales să cumpăr aur. Am mers în Austria am făcut documentele și mi-a fost livrat acasă, printr-un transport securizat. La șase luni aveam un profit frumușel”, ne-a declarat Leonard Rusu.   

 Fostul politician este unul dintre cei mai înstăriți pășcăneni. Conform declarației de avere el are în conturi peste 17 miliarde de lei și 71.409 dolari. Din închirieri de terenuri și hale anul trecut a obținut 300 mii lei. Are o vilă de 2000 mp în apropierea Codrilor Pașcaniului, 91,552 mp de teren agricol, un apartament și spații comerciale în suprafață de 4040 mp.

  
Advertisements

Related posts

Vasile Pleşca, proprietarul producătorului de carne Avastar:„Noi pregătim forţă de muncă pentru afară. Anual îmi pleacă 100-130 de şoferi sau măcelari în străinătate, deşi le dau salariu de 1000 de euro brut/lună“

Redacția

O noua idee de afacere

Redacția

Modificări ale programului Rabla pentru electrocasnice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site