NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Rusu are 37 kilograme de aur în bănci. A ales între petrol, grâne și aur

Fostul consilier local Leonard Rusu se dovedește a fi foarte priceput în afaceri. În declarația de avere depusă la registratura Consiliului Local apare la capitolul fonduri de investiții cantitatea de 37 kilograme de aur. Aceasta a fost achiziționată în anul 2011, valoarea fiind la această dată de aproximativ 6,6 milioane lei. Leonard Rusu a ales să investească în aur la finele anului 2010. 

Advertisements

Eram în Germania cu un partener de afaceri. Pe o masă era un ziar, iar într-un articol se vorbea despre investiții profitabile în vremuri de criză. Era acolo petrol, aur și grâne. Eu am ales să cumpăr aur. Am mers în Austria am făcut documentele și mi-a fost livrat acasă, printr-un transport securizat. La șase luni aveam un profit frumușel”, ne-a declarat Leonard Rusu.   

 Fostul politician este unul dintre cei mai înstăriți pășcăneni. Conform declarației de avere el are în conturi peste 17 miliarde de lei și 71.409 dolari. Din închirieri de terenuri și hale anul trecut a obținut 300 mii lei. Are o vilă de 2000 mp în apropierea Codrilor Pașcaniului, 91,552 mp de teren agricol, un apartament și spații comerciale în suprafață de 4040 mp.

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

DOCUMENT. A fost publicat proiectul de modificare a Codului Fiscal. Ce taxe cresc, cum se vor impozita IMM-urile, ce deduceri se acordă

Redacția

Guvernul majorează pensia minimă. Care va fi procentul

Redacția

Şofer român de TIR, bătut de „vestele galbene” din Franţa. “Eşti un român împuţit”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site