RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Oficial. Iohannis merge în Dubai în perioada 2-4 decembrie. Cum arată programul șefului statului

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa la Conferința Statelor parte la Convenția Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice, care se va desfășura în Dubai, urmând să aibă o intervenție pe 2 decembrie, iar în celelalte două zile să participe la alte evenimente.

Klaus Iohannis va participa la COP28 în perioada 2-4 decembrie

Klaus Iohannis va participa la COP28 în perioada 2-4 decembrie

Peste 140 de șefi de stat și de guvern vor participa la Summitul Global privind Acțiunea Climatică, care se va desfășura în Dubai. Administrația Prezidențială a confirmat că Președintele României va susține un discurs de trei minute, în care va evidenția faptul că schimbările climatice se intensifică, de aceea este necesară implementarea unor angajamente privind combaterea acestor modificări.

  

În discursul său, Klaus Iohannis va sublinia importanța pe care educația privind clima și mediul înconjurător o are în sistemul de învățământ din România. În același timp, va reamnti dorința României de a reduce în continuare emisiile de gaze cu efect de seră și va face un apel cu privire la un angajament comun ambițios având ca obiectiv protejarea mediului înconjurător, în beneficiul tuturor cetățenilor.

Președintele României va participa, totodată, pe 2 decembrie, la evenimentul privind Atenuarea Schimbărilor Climatice,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

În România va fi creat un Departament pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

Redacția

Propunere legislativă pentru înfiinţarea unui registru de evidenţă a câinilor cu stăpân

Redacția

​Portugalia: Partidul socialist al premierului Antonio Costa a obţinut majoritatea absolută la scrutinul parlamentar anticipat

Redacția
Încarcă...