RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O femeie a MURIT în timpul unui zbor al companiei British Airways. Pasagerii credeau că doarme și au cerut ajutor abia după aterizare

O femeie de 73 de ani, aflată într-o aeronavă a companiei aeriene British Airways, a murit în timpul zborului către Nisa. Pasagerii au cerut ajutor abia după aterizare, crezând că doarme.

Femeia a murit, joi seară, în timp ce călătorea de pe aeroportul Heathrow din Londra spre Nisa. Bătrâna ar fi suferit un atac de cord în timpul zborului, au declarat reprezentanții aeroportului din Nisa pentru ziarul francez The Connexion.

Pasagerii își strângeau bagajele și se aliniau pe culoar pentru a părăsi avionul după aterizare, când și-au dat seama că femeia, despre care credeau că se odihnește, nu mai reacționa.

Panicați, au alertat imediat însoțitorii de bord, care la rândul lor au chemat serviciile de urgență.

  

Pompierii și personalul medical au ajuns la fața locului și au încercat să o resusciteze pe pasageo, dar din nefericire nu au mai putut face nimic pentru ea.

„Din păcate, un pasager a muri

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Război în Ucraina, ziua 614: Ministrul rus al Apărării acuză Occidentul că vrea să extindă războiul din Ucraina în Asia-Pacific

Redacția

Biden: Putin a pierdut deja războiul în Ucraina. Prigojin să fie atent la meniu

Redacția

Un soldat rus s-a sinucis sub ochii mamei sale. Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor

Redacția
Încarcă...