RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Magazin

“Nu aşteptaţi să vă caute norocul, căutaţi-l voi pe el!”, ne îndeamnă o pășcăneancă de succes, stabilită în Anglia (FOTO / VIDEO)

Suntem întrebați, în frageda copilărie, ce vrem să ne facem când vom fi mari. De cele mai multe ori oferim două răspunsuri: “doctor” sau “învățătoare”.

 

Eu, recunosc, adesea am fost fascinată de meseriile oamenilor și îmi era greu să înțeleg faptul că sunt mii de meserii, dincolo de cele ale cunoscuților mei.

  

Mi-am propus, la începutul acestui an să vă fac cunoștință cu oameni de calitate, oameni care dispun, de ceea ce se numește decență umană. Este proiectul meu de suflet, desigur, pe lângă <Oameni ai locului>.

Astăzi vă fac cunoștiință cu o visătoare, declarativ, fiindcă în realitate este o femeie care știe ce vrea. O  admir încă din liceu. Era o fată cu gusturi vestimentare rafinate, care locuia în țara sufletului meu, Anglia. O apreciam pentru simplitatea și totodată opulența de care era înconjurată. Andreea Panciuc nu este doar o fată care a plecat din Pașcani, ci o muză de inspirație pentru multe alte fete din întreaga lume.

A ales să-și urmeze sufletul pereche și a încununat succesul pe tărâmul unde tot anul cad picături de ploaie. A camuflat uneori dorul de casă, alegând să pună în noua ei locuință, diferite lucruri ornamentale, care să-i amintească de familie, de celelalte două surori, și, mai presus de toate, de ai săi părinți.

Finețe, eleganță, sclipire, inocență; toate aceste adjective i se potrivesc mănușă, iar dacă veți întâlni cele două mărgele negre din priviri, ați înțelege că ea definește fata care visează la ceva măreț, așa cum a făcut în urmă cu patru ani.

Vă invit să o cunoașteți pe deținătoarea blogului extrem de cunoscut “Dreaming of Chanel”, unde, aproximativ 24.000 de oameni îi urmăresc activitatea.

“V-ati gandit vreodata ce inseamna sa fii blogger full time? Sunt convinsa ca foarte multe dintre voi il vad ca pe un job glamorous, usor si profitabil. Adevarul este cu totul altul. Nu o sa va mint, se castiga bine din blogging, dar presupune foarte mult stres, sacrificii, nopti nedormite, sute de articole scrise si mii de fotografii de editat. Deci daca intrebi pe cineva cu ce se ocupa si iti raspunde ca e blogger, ai face bine sa il iei in serios. Blogul este micul meu univers pe care il pot impartasi cu cei din jur, inspira si motiveaza. Si asa, cu pasi mici, am dezvoltat o pasiune intr-un business de succes”,  scrie pe blog-ul său Andreea.

Aveţi un blog care îi face pe cititori să viseze cu ochii deschişi, la Chanel, dar vrem să ştim mai multe despre dumneavoastră. Aşadar, cine este Andreea Panciuc, atât online, dar şi offline?

Andreea Panciuc este o tânără creativă, visătoare, care iubeşte frumosul în toate formele sale şi care şi-a transformat pasiunea pentru modă într-o afacere profitabilă. Nu mi-am dorit niciodată să îmbrac pielea unui personaj atent creat, sunt aceeaşi persoană atât în online cât şi în offline. Cu siguranţă cititorii mei şi-ar fi dat seama dacă nu aş fi fost autentică.

Sunteţi păşcăneancă, practic dintr-un mic orăşel aţi plecat şi aţi ajuns aşa departe. Cunoaşteţi foarte mulţi oameni de calitate, va salutaţi cu ei. Aţi visat asta vreodată?

Nu, nu am visat asta vreodată şi nu am crezut că voi reusi să transform o simplă pasiune într-un job full time. Bloggingul mi-a deschis foarte multe uşi, am întâlnit persoane din industria modei, şi nu numai, pe care le vedeam doar la televizor până să păşesc în această lume.

Ce va doreaţi să deveniţi când eraţi mică? Ce va vedeaţi?

Îmi doream să lucrez în învăţământ, mă vedeam profesoară de engleză.

Cu ce se ocupă părinţii dumneavoastră?

Mama este profesoară de Chimie şi Fizică în Paşcani, iar tata lucrează în domeniul construcţiilor, în Londra.

Când aţi plecat din ţară?

În 2006, imediat după absolvirea liceului. Timpul zboară când eşti în străinătate.

A fost greu la început?

Orice început este greu şi anevoios. Sunt o persoană puternică care îmbrăţişează schimbarea şi întâmpină provocarea. Este foarte important să-ţi învingi teama de necunoscut şi să vrei mai mult de la viaţă. Doar aşa vei progresa.

Cum v-aţi acomodat în UK?

Acum şase ani, eram o româncă care sosea în Marea Britanie având cu mine puţine cunoştiinţe deprinse prin studiu şi experienţă. Am început să lucrez în industria ospitalităţii, învăţând continuu. În 2015 am realizat că pot construi o afacere din blog, după ce mi-am făcut o reputaţie solidă în online şi am adunat proiecte impresionante cu diferite branduri din UK şi nu numai.

Din 2015 lucrez cu o agenţie de talente din UK care mă sprijină continuu şi prin intermediul cărora obţin proiecte de colaborare şi endorsement.

Când v-aţi început activitatea ca blogger?

Nu am avut un scop bine definit când am pus bazele blogului Dreaming of Chanel, în 2012. Bloggerii care încep acum, au o strategie, un agent care să-i reprezinte şi un scop bine definit. Nici nu cred că m-am gândit la succes când am început acest proiect.

Cine v-a susţinut?

Familia şi prietenii.

Ce piedici aţi întâmpinat?

Bloggingul este o industrie foarte competitivă, trebuie mereu să fii cu un pas înaintea celorlalţi. Este un job 24/7. În plus, acum câţiva ani, munca bloggerilor nu era creditată, nu existau bugete alocate influencerilor, iar totul se baza pe gifting. Lipsa unui venit constant a fost, cu siguranţă, o piedică.

V-aţi gândit să renunţaţi la blog vreodată? Poate la început?

Nu. Ador ceea ce fac. Bloggingul mi-a permis să călătoresc mai mult, să întâlnesc oameni talentaţi şi să învăţ câte ceva de la fiecare.

Care a fost prima bucurie avută datorită acestui proiect, să-l numim aşa?

Au fost foarte multe momente în care m-am simţit cu adevărat mândră şi norocoasă să fac parte din această lume. Mă emoţionez de fiecare dată când numele meu este menţionat într-o publicaţie.

Ce oameni mari aţi cunoscut?

Olivia Palermo, Alexa Chung, Karl Lagerfeld, Anna Wintour şi mulţi alţii.

Când aţi fost ultima oară în Paşcani?

În 2014. Vom reveni în vara acestui an.

Ce aţi găsit schimbat în oraşul nostru?

Încerc să nu mă gândesc la aspectele negative când îmi vizitez oraşul natal. Mă simt întotdeauna foarte bine când îl vizitez. Singurul lucru trist pe care l-am observat este lipsa tinerilor din oraş.

Vă gândiţi să va întoarceţi în ţară definitiv, cândva?

Niciodată să nu spui niciodată. Viaţă ne rezervă mereu surprize de tot felul.

Ce va lipseşte de acasă?

Familia, prietenii şi stilul de viaţă. Cu toate că Londra are o frumuseţe aparte, stilul de viaţă din acest oraş este extrem de dinamic, iar nivelul de stres poate fi extins la limite. 

Îmi puteţi numi câţiva oameni care v-au fost muze în viaţă? Din Paşcani şi nu numai.

Nu le-aş numi neapărat muze. Bunica mea, spre exemplu, mă inspiră constant. Ea m-a învăţat să fiu un om bun, onest, muncitor şi puternic.

De ce aţi luat decizia de a va face un blog personal, dar şi de fashion?

Din pasiune. Pentru frumos, pentru modă, pentru viaţă. Să inspire, să motiveze şi să bucure.

De ce “Dreaming of Chanel”

Coco Chanel este sursa mea constanţa de inspiraţie, un adevărat style icon care a revoluţionat lumea modei.

Ce sfaturi aţi avea pentru tinerele care vor să-şi facă blog, dar le lipseşte curajul?

Nu vă aşteptaţi să vă caute norocul, căutaţi-l voi pe el.

Mai multe detalii despre Andreea Panciuc aici:

Facebook:

Blog:

 {youtube}7AqUPzbjlpk{/youtube}

Related posts

Producția serialului „Wednesday”, care „a luat țeapă” în România, se mută în Irlanda

Redacția

Jaf mai puțin obișnuit în Gremania. Un bărbat a intrat într-un apartament și a mâncat cheesecake

Redacția

Salată de paste cu legume. Reţetă de post, perfectă atât pentru prânz, cât și pentru cină

Redacția
Încarcă...