RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
IașiMagazin

VIDEO – O pisică gestantă a venit singură la un spital de animale din Iași, unde a născut patru pisoiași

Eveniment inedit la ,,Arcadia Vet”, marți noapte.  O pisică gestantă a fost surprinsă intrând singură în incinta instituției. Ulterior, după ce a așteptat să fie preluată, sub observațiile personalului, a fătat 4 pui, doi de sex masculin și doi de sex feminin.

Pe imaginile surprinse pe camerele video se observă cum felina de culoare albă se îndreaptă singură către clinică, chiar la ,,intrare pacienți”. Mieunând și așteptând la ușă aproape un minut, este observată de doi medici, care mai apoi o duc într-un salon.

CLIC PENTRU VIDEO AICI – https://youtu.be/Z-vtz3wfM6A

Dr. Mădălina Stanciu a precizat pentru ,,Ziarul de Iași” că întâmplarea a surprins-o plăcut, în trecutul spitalului nemaifiind întâlnită o astfel de situație.

  

,,Spitalul având program non-stop, medicii de gardă au început să audă în jurul orei 01:00 un mieunat puternic la ușă. Au găsit această pisicuță, care a intrat în spital și la interval de câteva minute, să zic jumătate de oră, a fătat. Doi motănei și două pisicuțe. A fost un moment emoționant.

Inițial am crezut că a adus cineva pisicuța, mămica cea deșteaptă, dar uitându-ne pe camere am descoperit că pur și simplu a venit singură. Nu ni s-a mai întâmplat până acum, și cumva ne întărește ideea asta că suntem importanți chiar și pentru animăluțele care vin singure, fără stăpân. Avem filmarea ( vezi de la min 2:40 ) în care se vede cum ea merge și încearcă ușa de la spital, se așază în față și miaună”, a declarat aceasta.

Animalele urmează să fie date spre adopție

Așadar, impresionați că pisica a știut să vină exact unde trebuie, la o clinică veterinară, au ajutat-o să fete, acum fiind internată acolo.

,,Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?

Colegii, imediat cum au preluat-o și au dat seama că avea scurgeri, că urma să fete, și au internat-o în spitalizarea noastră. A fătat în prezența lor, cu ajutor.

Este încă internată aici, sub îngrijirea noastră. Urmează să dăm spre adopție atât mama după sterilizare, cât și puiuții după ce vor fi înțărcați.

Urmează să facem un sondaj, să vedem ce nume să le dăm. Ar fi ideal dacă ar fi adoptați măcar câte doi. Dacă nu, îi dăm separat”, a menționat medicul.https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/o-pisica-gestanta-a-venit-singura-la-spitalul-de-animale-unde-a-nascut-patru-pisoiasi–1622783.html

Related posts

Spitalul de Copii din Iași, aproape plin: 175 de cazuri în Urgenţe la o singură gardă

Redacția

Va avea Iaşul alt prefect săptămâna aceasta?

Redacția

C.P.: O firma ieseana a realizat Tricoul “Fa, Doina” ca reactie la comportamentul premierului Victor Ponta

Redacția
Încarcă...