RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ajutați-o să trăiască! O fetiță de patru ani, din Pașcani, se chinuie după ce a primit un diagnostic crunt (VIDEO)

O fetiță din Pașcani se chinuie să supraviețuiască după ce a fost diagnosticată cu meningită tbc, o boală cruntă, cauzată de o bacterie, care i-a afectat creierul şi coloana vertebrală.

Copilăria micuței Daniela Georgiana Gherasim s-a schimbat definitiv, în momentul în care au început problemele de sănătate. Câteva stări febrile, repetate, au fost semnul care a îngrijorat întreaga familie și care a declanșat chinul pentru fetița de numai patru ani.  

  

Până acum trei luni, aceasta mergea la grădiniță, ca orice copil de vârsta ei și nimeni nu se gândea că va trece prin această nenorocire.

Inițial a fost diagnosticată cu penumonie, dar în urma unor examinări laborioase, la Iași, medicii au constatat că situația este mult mai gravă. După ce a intrat în comă, pe patul de spital, în decursul a două săptămâni, a suferit două operații cu drenaj interior și exterior, în urma cărora, starea micuței s-a stabilizat cât de cât.

Cazul este cu atât mai grav, cu cât situația familială a Danielei nu este tocmai fericită. Mama acesteia, Dana Muraru, venită acasă de la muncă din Italia, pentru a se ocupa de cea mică, a terminat toate resursele financiare de care dispunea, plătind spitalizarea fetei, intervențiile chirurgicale și toate cheltuielile ce intervin continuu în astfel de situații.

Femeia mai are încă două fete, căsătorite, care au încercat cum au putut să-și ofere ajutorul. În acest moment, Dana Muraru locuiește cu cea mică, în garsoniera uneia dintre fiicele mai mari, lucru mai puțin potrivit, dat fiind că este vorba despre patru oameni care conviețuiesc într-o cameră.

Ar avea nevoie de o locuință dar acum se preocupă de sănătatea celei mici, cu care merge la recuperare, începând de astăzi. Ședințele sunt în valoare de 200 lei, pe o perioadă de 10 zile. Între timp, femeia se străduie să pregătească toată documentația pentru a obține certificatul de handicap al fetiței și să poată astfel să devină însoțitor al acesteia, întrucât, nu-și poate lăsa copilul nesupravegheat, ca să meargă la muncă, deși are mare nevoie de bani.

Toți cei care pot oferi o mână de ajutor acestei familii, o pot face, apelând 0753826361 – MURARU DANA ELENA, sau donând, după putere, în contul în euro, cu numărul RO34RNCB0699146461140001 sau în ron, cu numărul RO07RNCB0699146461140002. Sunt conturi special create pentru donații care nu percep comisioane. 

 

{youtube}9-ACxSl90i0{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pensionarii sunt nemulțumiți că majorarea pensiilor nu acoperă nici măcar media scumpirilor din ultimul an

Redacția

Maraton de noapte al medicilor ieşeni pentru a salva picioarele băieţelului care au fost prinse într-un utilaj agricol

Redacția

E sărbătoare mare pe 24 ianuarie. Toți credincioșii trebuie să țină POST

Redacția
Încarcă...