NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Normalitate şi Prosperitate: noul parc de joacă amenajat lângă pubelele de gunoi! Decizia de desfiinţare a locului de joacă de la C5 a fost una abuzivă. Viceprimarul a minţit când a spus că aleșii locali au hotărât acest lucru! (VIDEO)

„Normalitatea şi Prosperitatea” promise în campanie de Dumitru Pantazi par a fi uitate de actuala administraţie locală. Edilii au luat decizia de a desfiinţa locul de joacă de la blocul C5 fără a avea acordul consilierilor locali. Cu toate acestea viceprimarul Vasile Axinte nu se dă în lături de a afirma în faţa camerelor de luat vederi că parcul de joacă a fost dezafectat cu acordul Consiliului Local.

 

 În realitate, conform înregistrărilor video reiese că primarul Dumitru Pantazi a negat intenţia sa de a dezafecta acest parc de joacă atunci când s-a discutat acest subiect în plenul consiliului local:”Este pentru prima dată când aud aşa ceva. Nu vom dezafecta acel parc şi nu vom face parcare”, a răspuns edilul şef interpelării formulate de consilierului liberal Neculai Enea.

  

 Mai mult, pe parcursul discuţiei ce a precedat aprobarea hotărârii de înfiinţare a parcului de jocă de la blocul L1, nici unul dintre consilierii locali nu a fost informat despre intenţia de mutare a mobilierului din parcul de la C5, la cel de la L1. Şi asta pentru că acelaşi Consiliu Local aprobase lista de investiţii, propusă de Dumitru Pantazi, pe care se găsea şi finanţarea cu suma de 85.000 de lei pentru înfiinţarea unui nou loc de joacă.

{flv}diverse/sedinta_proiect_parc{/flv}

 Decizia şi motivarea de către administraţia Pantazi de a dezafecta locul de la joacă de la C5 este abuzivă. Consiliul Local a aprobat în mandatul lui Neculai Răţoi o hotărâre prin care se decidea înfiinţarea în municipiu a 7 locuri de joacă. Unul dintre acestea fiind identificat chiar pe amplasamentul dintre blocurile C5 şi C4, astfel că motivarea viceprimarului Vasile Axinte că acesta funcţiona ilegal este falsă, iar distrugerea acestuia abuzivă.

 Nici noul amplasament nu este unul fără probleme. Acesta este în imediata vecinătate a unui punct de colectare a gunoiului menajer. Distanţa dintre un scrânciob şi pubelele de gunoi fiind de maxim 10 metri, iar dintre acestea şi o băncă pentru odihnă de 5 metri. Astfel că, intenţia părinţilor de a ieşi la aer curat cu cei mici va eşua în mod sigur în această locaţie!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Bușteni, Sovata și Sighișoara sunt destinațiile turistice cele mai ieftine din această toamnă

Redacția

Vânt și precipitații mixte în Moldova. Cum se circulă pe drumurile naționale

Redacția

Primăria refuză să semneze contractul cu ApaVital de frica facturii la apa meteorică. Agenții economici au plătit în schimb facturi de sute de milioane de lei vechi!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site