RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul a plecat în concediu de odihnă în Germania

Preț de câteva zile conducerea administrativă a orașului a fost preluată de către Vasile Axinte, viceprimarul municipiului. Primarul Dumitru Pantazi a intrat de astăzi în concediu de odihnă, urmând să revină la lucru în jurul datei de 19 noiembrie.

Edilul local ar fi invocat probleme personale, însă în realitate în această perioadă este plecat în Germania, unde participă la un târg de animale, alături de reprezentanți din cadrul societății AgroComplex Lunca SA.
Plecarea sa în concediu de odihnă coincide cu două evenimente importante din municipiul nostru. Primul este cel care a apărut ieri, după dezafectarea parcului din spatele blocului C5, iar celălalt este legat de întâlnirea care ar fi trebuit să aibă loc cu cei de la Apa Vital și ARSACIS pentru stabilirea condițiilor de aderare a municipiului. Această din urmă întâlnire a fost amânată pentru data de 18 noiembrie.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

1,5 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului din cartiere de la Fondul de Mediu! Pașcaniul are proiect, însă finanțarea ar putea fi blocată din cauza unei neglijențe din trecut!

Răzvan Grecu

Dezbatarea pe taxa de salubritate: Cetățenii nu vor plata taxei în avans și solicită măsuri pentru cei fără contract. Un consilier a propus taxa pe imobil (VIDEO)

Marius Parteni

Încă o locomotivă de patrimoniu în Gara Paşcani

Ema Roman
Încarcă...