RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicușor Dan nu exclude retragerea lui Cristian Popescu Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei: „Eu iau cu rezerve candidatura sa”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că nu exclude o retragere din competiţia pentru Primăria Capitalei a lui Cristian Popescu Piedone, menţionând că acesta şi Cătălin Cîrstoiu vor fi susţinuţi de către electoratul de stânga.

Nicușor Dan crede că Piedone ar putea să se retragă

Nicușor Dan crede că Piedone ar putea să se retragă FOTO Mediafax

Este o alegere electorală între un public de dreapta şi un public stânga – PSD. O să vedem cum se va împărţi bazinul acesta stânga – PSD, între aceşti doi candidaţi, pentru că unul abia a intrat şi o să vedem cum se împart. Eu nu am o predicţie în momentul acesta despre cum o să fie. (…) Eu iau cu rezerve candidatura sa (a lui Cristian Popescu Piedone, n.r.) şi nu exclud inclusiv o retragere din competiţie. (…) Alegerile într-un tur polarizează.

  

Aşa cum votanţii de dreapta se duc către candidatul de dreapta cu cele mai mari şanse, aşa şi în bazinul celălalt o să vedem care dintre cei doi candidaţi o să pară mai sigur de victorie şi atunci votanţii se vor duce acolo, în majoritate. Eu aşa cred că se va întâmpla”, a spus Nicuşor Dan,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Klebsiella: ce trebuie să știi?

Redacția

PNL a depus un proiect prin care „Săptămâna conştientizării depresiei post-partum” să fie marcată anual, înainte de 1 octombrie

Redacția

Războiul cu Ucraina ar putea provoca un război civil în Rusia sau chiar dezmembrarea țării / Cei care speră la o implozie a Rusiei ar trebui să ia în considerare consecințele (fost diplomat rus)

Redacția
Încarcă...