RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum a plătit o femeie peste 1.000 de lei pentru a-și vopsi părul la un salon

O femeie a fost taxată cu peste 1.000 de lei pentru o banală vopsire a părului într-un salon din Botoșani. Clientă a prezentat și bonul fiscal, povestind și experiența de-a dreptul traumatizantă de care a avut parte.

Nu mai puțin de 1.035 de lei a plătit o femeie din Iași care a venit la un celebru salon de înfrumusețare din Botoșani pentru a-și vopsi părul, scrie Știri Botoșani.

Pe lângă prețul exorbitant pentru România, nu doar pentru Botoșani, una din regiunile cele mai sărace din țară, femeia a avut parte și de servicii traumatizante.

”Asistentele aveau niște mâini de parcă ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

  

Cu atât mai șocant este faptul că, potrivit sursei citate, femeii i s-a vopsit doar jumătate din păr, pentru că altfel suma ar fi fost mult mai mare.

″În cazul în care Dumnezeu te înzestrează cu un păr foarte bogat, în acel salon este un dezavantaj complet! Șefa și “asistentele” ei nu reușesc să ia o pauză de la pufneli și mirări, că vai ce păr des, că vai intră multă vopsea, se mirau că și cum era ceva ce nu s-a văzut până la Paris!! Îți propun o tehnică hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!! Concluzia: Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic!!!”, a mai povestit femeia.

”Aveam doar 700 lei, am vorbit singură până la bancomat”

Experiența a fost confirmată și de o altă clientă care a plătit pentru a-și vopsi părul aici aproape un salariu minim sau echivalentul unei mașini de spălat ori a unui frigider.

”Și eu am pățit să nu am bani la mine …aveam doar 700 lei, credeam că acesta este un preț decent…Am vorbit singură până la bancomat…probabil aici a fost inclus și calciu primit pentru că, din păcate, am avut acolo o cădere. În fine, m-am ales cu un păr ars, iar vopseaua s-a dus după câteva spălări și total dezamăgită. Trebuie să-mi fac curaj să mai intru în vreun salon”, a comentat o altă femeie.

bzi

Related posts

WTA Linz: Când va avea loc semifinala dintre Simona Halep și Jaqueline Cristian

Redacția

Situația în privința căldurii din apartamentele bucureștenilor este mai bună în prezent decât era anul trecut, apreciază primarul Nicușor Dan

Redacția

Europa riscă o nouă criză a refugiaților. Egiptul, Libanul și Iordania sunt în criză financiară și ultimul lucru pe care și-l doresc este să găzduiască mii de refugiați palestinieni

Redacția
Încarcă...