NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liviu Dragnea: În penitenciar a fost ca în iad. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu

Rămâi pe adevarul.ro pentru principalele declaraţii:

Liviu Dragnea: Mulţi m-au întrebat de ce am ales Realitatea, ci Realitatea m-a ales. În altă parte, după ce am fost contactat pentru emisiuni, mi s-a transmis că nu mai pot veni. 

Despre experienţa închisorii

Nu am nimic de ascuns. În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul pentitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiunie. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu.

  

   Am avut un sistem preferenţial negativ. În special după discuţia cu tine (n.r – cu Anca Alexandrescu). A doua zi după convorbire au venit trei tineri de la ANP ca să-mi ia o declaraţie pentru a explica de ce am vorbit politică. Eu le-am cerut să-mi spună cine sunt, ca să-i trec în ce scriam. M-au întrebat de ce am vorbit despre Iohannis. Pe lege şi pe regulament nimeni de la ANP nu avea de ce să vină să mă întrebe.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Intervenţie medicală de urgenţă în autobuzul care ducea zeci de persoane în carantină de pe Aeroportul Iaşi

Redacția

România riscă amenzi din partea Uniunii Europene pentru poluarea cu praf

Redacția

Mirela, o tânără mămică, a murit infectată cu Covid, la o zi după ce a născut o fetiță sănătoasă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site