RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Nicoleta a ajuns cu bine în Turcia!

Nicoleta, tânăra de 17 ani diagnosticată cu cancer, a ajuns cu bine în această seară în Turcia. La Spitalul Medicana i se vor face investigații amănunţite, cu ajutorul unei aparaturi medicale performante.

 Din fericire, sute de oameni s-au mobilizat pentru această cauză, pentru salvarea Nicoletei Coman. Tânăra a fost internată timp de trei luni de zile, la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iași, la Oncologie, unde i s-a pus diagnosticul de SARCOM NON-RMS OCCIPITAL- tumoră malignă cap, față, gât. Din păcate, boala esta în stadiu avansat.

Se fac donații în continuare. Astăzi, un grup de tineri inimoși au străbătut străzile Pașcaniului pentru a strange donații. Au fost amplasate urne, atât la unități de învățământ, cât și în mai multe societăți comerciale de pe raza municipiului. Primăria Pașcani a anunțat că s-a alocat un ajutor de urgență pentru Nicoleta.  

În funcție de ce vor decide medicii din Turcia, în continuare este nevoie de bani. Cine vrea să o ajute pe Nicoleta poate dona în următoarele conturi:

  

RON: RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU,
EURO:RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX
pe numele Coman Daniela.

0743100420

Related posts

Tată și fiu au ajuns la spital cu mai multe plăgi prin înjunghiere

Oana Cordoneanu

La mulţi ani Elena, la mulţi ani Constantin. Semnificaţia zilei de astăzi!

Redacția

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă 100 de lei pentru fotografii sau filmări cu persoane care aruncă gunoi pe drumurile din judeţ. În Vrancea, o primărie oferă 150 de lei pentru astfel de imagini

Redacția
Încarcă...