RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apel umanitar! Lucrările la locuința unei mame singure din Topile aproape de finalizare. Mai este nevoie de suma de 5.000 de lei!

Asociația Umanitară „Donații Pașcani” face un apel către oamenii cu suflet mare, care au posibilitatea să contribuie la finalizarea locuinței modeste, pe care voluntarii au început-o pentru o mamă singură din Topile. Este vorba despre Oana Davidoaia, care își crește singură fetița în vârstă de doar câteva luni, dar și pe cei doi băieți mai mari.

Mai este nevoie de aproximativ 5.000 de lei pentru ca lucrările să se poată finaliza. Din acești bani se va achiziționa tablă, parchet, polistiren și plăci OSB.

Cine are posibilitatea să ajute o poate face donând în contul asociației, cu specificația „casa de la Topile”.
RO79BTRLRONCRT0546406801 Beneficiar Asociația Umanitară Donații Pașcani
Telefon: 0771.068.820

De asemenea, se pot dona și materiale necesare lucrărilor.

  

Oana trăiește într-o casă dărăpănată, care nici aceasta nu este a ei. Locuința este a bunicilor femeii. Aceasta este copleșită de greutăți, de lipsuri mari! Alături de ea mai trăiesc doi adolescenți dintr-o altă relație, doi băieți, în vârstă de 17 ani și 20 de ani. Muncesc și ei pe unde pot, pentru a avea ce pune pe masă. S-au lăsat de școală, din cauza lipsurilor, dar vor să o reia. Momentan aceștia trăiesc din alocația fetiței. Primăria trebuia să îi acorde ajutor social, dar până acum nu a primit bani.

Cu fapte bune, trecem mai ușor prin viață! Dacă fiecare dintre noi am renunța măcar la cațiva lei pe lună, am putea face niște suflete fericite.

Related posts

Episcopia Huşilor acuză îngrădirea ofensatoare a accesului la racla Sfintei Paracheva

Redacția

Actualitatea Tv, ora 20.00: Primarul Pantazi invitatul emisiunii “În Obiectiv” din această seară

Marius Parteni

Atenție fermieri! Ce amendă riscați dacă ardeți resturile vegetale pe terenurile arabile

Redacția
Încarcă...