NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință pentru completarea comisiilor din CL și desemnarea reprezentanților în Consiliul de Administrație

Consilierii Locali sunt convocați în a doua ședință extraordinară de la început de an. Sunt trei proiecte pe ordinea de zi, ce urmează să fie discutate în ședința de luni, 18 ianuarie, 2021.

Primul are legătură cu modificarea și completarea comisiilor de specialitate, subiectul cel mai arzător în aceste zile pentru cei din PSD Pașcani. După discuțiile eșuate de ieri, primarul Marius Pintilie și viceprimarul Cristian Rățoi, au afirmat că social-democrații ar trebui să analizeze atent alegerile locale și să înțeleagă că cetățenii au ales o altă majoritate.

Desemnarea reprezentaților Consiliului Local în în Consiliile de Administrației ale unităților de învățământ și nominalizarea aleșilor în comisia pentru evaluarea și asigurarea calității în unitățile de învățământ, sunt alte proiecte de pe ordinea de zi.

Iată structura ordinii de zi:  

  

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 148/18.11.2020 privind stabilirea și organizarea comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al municipiului Pașcani – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind nominalizarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din municipiul Pașcani, pentru anul școlar 2020 – 2021 – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind nominalizarea reprezentanților Consiliului Local în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității în unitățile de învățământ din municipiul Pașcani, pentru anul școlar 2020 – 2021 – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Advertisements

Related posts

Șefa de la Achiziții Publice se luptă cu Primăria pentru dreptul de proprietate asupra terenului de sub blocul său!

Răzvan Grecu

Întâlnire la Primăria Pașcani cu fermieri interesați de accesarea fondurilor europene pentru agricultură

Teona Gherasim

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzile Prisăcii și Ștefan cel Mare din Pașcani

Redacția
Încarcă...