NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nemulţumiri în PNL, după ce ginerele şefului CJ Constanţa a fost numit secretar de stat în MAE. Voci din partid susţin că fuseseră validate alte nominalizări

Andrei Novac a devenit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, numirea acestuia pe funcţie, semnată de către premierul Florin Cîţu şi contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Tiberiu Horaţiu Gorun, fiind publicată vineri în Monitorul Oficial. 

Numirea noului secretar de stat de la MAE a provocat nemulţumire în rândul liberalilor, surse din PNL declarând că Andrei Novac este ginerele preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu. În discursul rostit la conferinţa de alegeri a PNL Constanţa, care a avut loc săptămâna aceasta, Mihai Lupu s-a arătat nemulţumit de faptul că Ludovic Orban, premier la acea vreme, nu l-a sunat „nici să îi mulţumească, nici să-l certe” pentru că „a câştigat acest judeţ” şi i-a reproşat lui Orban alocările bugetare „slabe”, comparativ cu cele primite de alte judeţe, în perioada în care conducea Guvernul. 

„Vă pun o singură întrebare, domnule preşedinte, urmare a afirmaţiilor dumneavoastră: aţi afirmat că cine pierde, pierde tot, va pleca acasă. Cum veţi reuşi dumneavoastră, domnule, dacă veţi reuşi să fiţi preşedinte să fiţi, sau vă doriţi să fiţi premierul României? Care sunt pârghiile dumneavoastră? (…) Eu aleg, domnule preşedinte, stabilitate, predictibilitate şi-l aleg pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului”, a afirmat Mihai Lupu. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Gheorghe Hagi, după înfrângerea echipei de fotbal olimpice cu 4-0 de către Coreea de Sud: ”Să uite acest meci şi să gândească la următorul”

Redacția

Loto 6/49: Numerele castigatoare la extragerile de duminica

Redacția

Klaus Iohannis, despre inundațiile care au devastat țara: Digurile nu mai sunt suficiente. Conservarea pădurilor, o soluție la îndemână

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site