RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Negociatorul ApaVital face miștouri de PNL și societatea civilă: Marius Pintilie îi răspunde!

Gheorghe Vlasie, negociatorul ApaVital la Pașcani pe probleme de facturare individuală, a adresat astăzi pășcănenilor o scrisoare deschisă în care îi acuză pe consilierii liberali de dezinteres în rezolvarea facturării individuale a consumurilor de apă din blocuri.

 

Reprezentantul operatorului ieșean de apă-canal consideră că aleșii locali din PNL au abandonat negocierile, refuzând să mai participe la întâlnirile convocate de acesta.

  

„La Pașcani eu nu am abandonat nici o discuție, până acum. Cei care au abandonat sunt cei din echipa lui Marius Pintilie. Da, consilierii liberali au abandonat discuțiile,, refuzând să mai participe la întâlnirile pe care le-am propus. Ba chiar au respins orice formă de dialog: nu răspund la telefoane, la SMS-uri, la e-mailuri, la nimic. S-au ascuns! Dacă-i dibuiți, dacă le aflați bârlogul, spuneți-le că eu încă îi caut și îi aștept la discuții. Cu legea în mână!” transmite Vlasie pășcănenilor.

Nici societatea civilă din Pașcani nu a scăpat de limbajul miștocăresc al consultantului ApaVital. Vlasie le transmite pășcănenilor că în decursul întâlnirilor sale a interacționat și cu „celebra societate civilă” din municipiu.

„Așa cum știți, m-am întâlnit săptămâna trecută, de luni până sâmbătă, însumat, zeci de ore cu administratorii de asociații de proprietari / locatari, cu titulari de contracte de branșament, cu cetățeni obișnuiți și, evident, cu celebra dumneavoastră „societate civilă”. Nu am refuzat și nu voi refuza nici o întâlnire, nici o discuție, nici un dialog, nici o dezbatere, privată ori publică, inclusiv la televiziunile locale, pe orice temă” a mai spus Vlasie.

Expresiile și acuzele formulate nu au fost pe placul președintelui PNL, Marius Pintilie, care a reacționat prin intermediul unui comunicat de presă. Politicianul consideră că grupul liberal a transmis către ApaVital punctul de vedere față de metodologia convențiilor individuale și că cele două întâlniri la care au participat au fost suficiente pentru a argumenta cele susținute pe această temă.

„Partidului Național Liberal Pașcani au fost prezenți la primele întâlniri cu dumneavoastră, întâlniri în care ne-am exprimat punctele de vedere și poziția pe care o avem în legătură cu metodologia de repartizare și facturare individuală pe bază de convenție a consumurilor de apă rece/caldă. Considerând că întalnirile nu au niciun rezultat concret, am decis să continuăm discuțiile prin documente oficiale, astfel i-am transmis operatorului, prin dumneavoastră, dar și printr-un comunicat de presă, cerințele noastre pe care dorim ca operatorul să le pună în aplicare și să le respecte.

Atât timp cât dumneavoastră nu veniți cu ceva concret, considerăm că noi nu avem niciun motiv să mai participăm la aceste întalniri, spre deosebire de dumneavoastră, scopul nostru nu este acela de a face prezență la televizor, ci de a rezolva problema în cel mai scurt timp.

 

Vă rugăm să lasați atitudinea de specialist în comunicare și relații publice pentru că nu suntem pe băncile Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice și considerăm că o parte din afirmațiile din scrisoarea adresată pășcănenilor nu-si au rost, iar ironiile la adresa noastră și a societății civile pe care peiorativ o numiți „celebră” nu-și au locul în contextul în care o bună parte din cetățenii Municipiului Pașcani sunt nemulțumiți de situația actuală în care se află în raport cu operatorul ApaVital S.A. Iași” se arată în comunicatul de presă semnat de Marius Pintilie.

Related posts

Anul 2017 – dezastruos la Paşcani: 8,7% este gradul de realizare a listei de investiţii pentru anul trecut!

Răzvan Grecu

Primarul refuză să spună ce sume a pierdut municipalitatea prin netaxarea ocupării domeniului public și numele vinovatului!

Răzvan Grecu

Sorin Olariu își șterge urmele! Filmările calomnioase, la adresa Actualitatea TV și NewsPascani, șterse de pe profilul său de Facebook!

Răzvan Grecu
Încarcă...