RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

2-1 pentru pășcăneni în comisiile de specialitate pe marginea proiectelor anti ApaVital . Doi liberali și-au schimbat opiniile

Membrii comisiilor Urbanism, Economic și Juridic întrunite astăzi au dat avize pe marginea proiectelor care se află pe ordinea de zi a ședinței de mâine, printre care și cele cu privire la denunțarea contractului de delegare a serviciului de apă către ApaVital și retragerea municipiului din ARSACIS.

 

În comisia de Urbanism, care s-a întrunit la orele 09.00, votul a fost unul nefavorabil. Au votat pentru proiectele inițiate de societatea civilă consilierii Vasile Anton și Benone Mihuț, în timp ce Vasile Pleșca, Adriana Dondaș și Neculai Enea s-au abținut, însă acest vot este contabilizat ca unul împotrivă.

  

La Economic au votat pentru proiectele societății civile consilierii Marius Pintilie, Vasile Haldan, Vasile Bălău și Simona Palade, în timp ce Emil Crăciun s-a abținut, el fiind angajat al ApaVital.

În comisia Juridic s-au înregistrat trei voturi pentru, ale consilierilor Dragoș Voinea, Benone Mihuț și Bogdan Alexa. Alți doi, Dorin Nichifor și Codrin Toma, s-au abținut.

În urma votului înregistrat astăzi în cele trei comisii, surprinde votul consilierlor PNL – Neculai Enea și Dorin Nichifor, mari susținători ai demersurilor cetățenilor în campania electorală.       

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Încă 13 kilometri de drum judeţean intră la modernizare.Care sunt tronsoanele

Redacția

Consilierii locali ținuți în beznă! Primarul le-a blocat accesul la documentele emise de inspectorii Curții de Conturi!

Răzvan Grecu

Pașcaniul scapă de traficul greu! Pasajul rutier peste calea ferată de pe Grădiniței, va fi limitat la 11,5 tone

Marius Parteni
Încarcă...