RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un liberal acuză o parte a presei de minciună: „Observ că o parte a presei aservită celor de la ApaVital, insistă cu minciuni, cum că noi suntem de acord cu o eventuală creştere a preţului apei”

Un consilier local al Partidului Național Liberal acuză o parte a presei că răspândește informații false cu privire la susținerea de către liberali a majorării prețului la apă, pentru ca Pașcaniul să primească redevența la valoarea prevăzută în lege.

 

 

  

Andrei Rîznic s-a arătat nemulțumit de faptul că în presa locală a apărut informația conform căreia, consilierii PNL ar fi de acord cu o creștere a tarifului la apă astfel încât ApaVital să poată plăti redevența datorată municipalității în conformitatea cu prevederile legale.

Liberalul a ținut să explice, că dimpotrivă, grupul consilierilor PNL consideră că în acest moment, prețul serviciului de apă și canalizare este oricum ridicat, ținând cont că nu s-au făcut investiții, iar redevența colectată de la utilizatori nu a fost achitată Pașcaniului la cuantumul hotărât prin Hotărâre de Consiliu Local.

„Deşi domnul preşedinte, Marius Pintilie, cât şi alţi colegi care au organizat conferinţa de presă după şedinţa de Consiliu Local, au explicat foarte clar poziţia PNL în legătură cu subiectul ApaVital, observ că o parte a presei aservită celor de la ApaVital, insistă cu minciuni, cu dezinformări, cu manipulări de tip securistoid la adresa  celor din PNL, cum că noi suntem de acord cu o eventuală creştere a preţului apei pentru a primi redevenţă mai mare la Paşcani. Nu suntem de acord, nu vom vota niciodată o astfel de propunere. Deja considerăm că preţul faţă de vechiul operator a crescut, calitatea serviciilor nu s-a îmbunătăţit sub nicio formă, investiţii nu s-au făcut, plata redevenţei conform HCL nu s-a respectat, deci nu văd de ce s-ar mai face o creştere a preţului apei”, a declarat consilierul liberal, Andrei Rîznic.

Menționăm faptul că luna aceasta consilierii locali vor avea pe masă un proiect de hotărâre privind majorarea prețului la apă cu 0,5 lei pe metru cub.

Related posts

Lista candidatilor la alegerile locale. Ce oameni arunca in lupta partidele din Iasi – TABEL

Redacția

Se cer noi autorizații de Taxi, chiar dacă numărul mașinilor a atins limita impusă legal la Pașcani

Răzvan Grecu

Societatile comerciale din judet care fac transporturi cu marfuri perisabile vor fi controlate la sange

Redacția
Încarcă...