NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie despre dosarele penale ale lui Alexe și Chirica

Problemele cu legea pe care le au foștii șefi ai PNL Iași au fost astăzi comentate de Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani și totodată primarul Municipiului Pașcani. Acesta a răspuns unei întrebări adresate de un jurnalist pe acest subiect.

„Părerea mea este că în primul rând îmi pare rău de situația în care ne aflăm, din punct de vedere politic. Sunt doi colegi de-ai mei, din fruntea partidului, care din punct de vedere al imaginii personale suferă acum și cumva suferă și partidul. Dar trebuie să înțelegem că deocamdată sunt niște acuzații, ei se bucură de prezumția de nevinovăție. Așteptăm ca procesul să se termine, pentru ca apoi să putem trage concluzii. Personal, din punctul meu de vedere pe domnul Chirica nu-l cunosc foarte bine. L-am întâlnit de câteva ori în campanii electorale. A primit votul ieșenilor, deci se pare că a făcut o treabă bună pentru ieșeni. Îl cunosc mult mai bine pe președintele Costel Alexe, care în relația personală cu mine sau cu organizația locală s-a comportat întotdeauna bine și ne-a ajutat pe noi ca organizație, dar și pe pășcăneni prin tot ceea ce a făcut din calitate de ministru, de Președinte al Consiliului Județean.Problema personală pe care o are trebuie să și-o rezolve domnia sa,”  a declarat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Reamintim că procurorii DNA și DIICOT i-au inculpat zilele trecute pe Costel Alexe și Mihai Chirica în două dosare diferite. Aceștia s-au autosuspendat din funcțiile politice pe care le dețineau în PNL.

Advertisements

Related posts

Delegarea serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare contestată de un funcționar public (DOC)

Răzvan Grecu

Președintele CJ promite reabilitarea drumul DJ 208 E, Pașcani – Miroslovești

Răzvan Grecu

Lipsă de transparență! Proiectul privind parteneriatul educativ, lipsește de pe site-ul Primăriei

Marius Parteni
Încarcă...