RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Ne mândrim cu ele! Rugbystele pășcănence sunt din nou campioane naționale. Neculai Tarcan pregătește deja o nouă echipă de tineret

Suntem din nou campioni naționali la rugby fete în 7, după ce etapa trecută, ce s-a desfășurat la București, fetele antrenate de Neculai Tarcan au bătut din nou tot și au ieșit pe primul loc pe țară. Mai mult, CSM Pașcani a câștigat absolut toate meciurile din acest campionat, fără drept de apel.

Neculai Tarcan ne-a declarat că este mândru de tinerele pe care le antrenează și cu toate că a avut destule obstacole și din partea arbitrajelor, au reușit din nou să își adjudece titlul național. Campioana națională de anul acesta este formată din următorul lot: Ioana Păvăloaia, Iulia Ciurdea, Oana Slătineanu, Andreea Nechifor, Victoria Iosub, Andreea Brânză, Mădălina Nuțu, Oana Blejușcă, Alina Pamciuc, Roxana Anghel, Georgiana Vizitiu, Mădălina Niță, Mădălina Dolhascanu, Andreea Ailenei, Alexandra Târgovățu și Mădălina Bârgăoanu. La băieți, echipa ce evoluează în campionatul de juniori a reușit locul 3 la finalul campionatului și din păcate nu vor merge mai departe la faza zonală. Neculai Tarcan vine cu vești și mai bune. A adunat deja câțiva zeci de tineri pe care îi pregătește pentru viitoarele competiții. Aceștia sunt elevi pășcăneni cu vârste cuprinse între 13-14 ani, atât fete cât și băieți. Sâmbătă, 16 noiembrie, urmează primul hop pentru noua echipă de juniori, aceștia vor participa la Iași la un turneu de minirugby, unde vor întâlni formații din toată Moldova. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Related posts

Au început întrecerile de iarnă la atletism! Iată primele rezultate ale sportivilor păşcăneni

Ema Roman

Pasionații de mișcare sunt invitați duminică la Clubul Sportiv Municipal

Irina Gherasim

Atleții CSM Pașcani pe podium la competiția Atletis Junior (Foto)

Redacția
Încarcă...