NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Multe posturi vacanta la stat, în judeţul Iași, la începutul toamnei

Ofertă bogată: 90 de posturi scoase la concurs în instituţii ieşene.Instituţiile publice oferă în următoarea perioadă aproximativ 90 de locuri de muncă în judeţ. Cele mai multe posturi disponibile sunt în sistemul sanitar şi în învăţământ, dar sunt căutaţi şi viitori angajaţi în primăriile din judeţ.

 

Spitalul Municipal Paşcani organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de registrator medical debutant, trei posturi de registrator medical, un post de inginer la serviciul de management al calităţii şi unul de asistent medical principal. Tot aici sunt disponibile patru posturi de asistent medical generalist debutant, unul de asistent medical generalist, altul de asistent medical generalist principal şi 8 posturi de îngrijitoare.

  

La spitalul orăşenesc Hârlău sunt disponibile trei posturi de asistent medical generalist, dintre care unul pe perioadă determinată, şi unul de infirmieră. La Iaşi, Spitalul de Copii caută doi tehnicieni de radiologie şi imagistică şi un asistent medical principal cu stadii postliceale în aceeaşi specialitate. Tot în cadrul acestui spital este liber şi un post de asistent medical debutant cu studii superioare, în cadrul secţiei de gastroenterologie. Tot în sistemul sanitar, la Spitalul de Recuperare este căutat un economist IA, la serviciul financiar contabilitate.

Direcţia Creşe angajează 5 educatori puericultori, 20 de infirmiere, 5 îngrijitoare, o spălătoreasă şi 7 ajutoare de bucătar. Pentru niciunul din posturi nu se solicită vechime în muncă. Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” caută un secretar gradul IV, iar Universitatea „Al.I. Cuza”, un administrator financiar. Un post similar este liber şi la şcoala gimnazială Gâşteşti din Paşcani. Şcoala păşcăneană mai caută şi un şofer de microbuz şi un îngrijitor de şcoală. La Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” este disponibil un post de pedagog şcolar, pentru care sunt suficiente studiile medii. La Şcoala „Petru Poni” din Cucuteni este căutat un secretar, iar la şcoala gimnazială din Răchiteni, un îngrijitor.

În adminisrtaţie sunt disponibile cu precădere posturi în mediul rural. Primăria Ciorteşti angajează un administrator public, Primăria Moşna – un consilier social şi un consilier juridic, primăria Gropniţa – un referent debutant, iar primăria Popricani – un consilier. La Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Golăieşti – Ungheni este liber un loc de muncitor necalificat. Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad angajează un inginer şi un chimist, Direcţia de Asistenţă Comunitară – un şef birou incluziune socială, iar Direcţia Judeţeană de Statistică scoate la concurs trei posturi de consilier. 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Patronii de brutării ori cofetării îşi pot extinde afacerile cu bani de la AFIR

Redacția

Ce abonamente, opţiuni şi telefoane oferă Akta, cel mai nou operator de telefonie mobilă de pe piaţă

Redacția

O pășcăneancă în top 200 cele mai puternice femei din business

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site