NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Întâlnire de informare a fermierilor din Hârlău pentru dezvoltarea afacerilor

Fermierii din zona orașului Hârlău sunt așteptați mâine, în Sala de festivitӑți a Clubului Copiilor din oraș, începând cu ora 10.00 pentru a afla mai multe informații de interes cu privire la activitatea pe care ei o desfășoară.  

Evenimentul adună diferiți invitați care își vor prezenta ofertele atât din domeniul financiar cât și din cel agricol. La aceastӑ întâlnire organizatorii și-au propus să invite reprezentanți ai unor instituții sau firme private, care prin obiectul de activitate pot oferi sprijin dezvoltӑrii exploatațiilor agricole mici sau mijlocii.

 

“Camera Agricolă Judeţeană Iaşi ȋn parteneriat cu Primӑria oraşului HÂRLӐU, invită fermierii din zona oraşului HÂRLӐU, să participe în data de joi, 03.03.2016 începând cu orele 10.00 în Sala de festivitӑți a Clubului Copiilor din oraşul HÂRLӐU la evenimentul intitulat : ,, Mijloace şi metode de dezvoltare a fermelor mici și mijlocii ” Evenimentul îşi propune facilitarea contactelor dintre reprezentanţi ai agricultorilor din zona HÂRLӐU şi furnizori de utilaje, produse sau servicii pentru agricultură. La aceastӑ întâlnire organizatorii și-au propus să invite reprezentanți ai unor instituții sau firme private, care prin obiectul de activitate pot oferi sprijin dezvoltӑrii exploatațiilor agricole mici sau mijlocii . Astfel au fost invitați să-și prezinte ofertele ; furnizori de utilaje, pachete tehnologice , finanțӑri,servicii de creditare, furnizori de semințe, de substanțe active, sisteme de producere a energiei alternative, asigurӑri agricole, etc”, conform comunicatului trimis de Eduard Elefteriu, Consilier C.A.J. Iasi.

 

 

Acest eveniment , face parte dintr-un proiect mai amplu demarat inca din 2014 , prin care, cei de la Camera Agricola Judeteana Iasi , isi doresc sa puna la dispozitia fermierilor posibilitatea de a fi in legatura directa cu furnizori de servicii, inputuri, sau alte solutii care pot contribui la dezvoltarea exploatatiilor  agricole. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Declarații de avere: Cine sunt consilierii locali care au câștigat cel mai bine în 2019!

Marius Parteni

S-a anunţat bonul câştigător la Loteria Fiscală din august

Redacția

Orban: Va exista un plan de conformare pentru managerii de spitale. Cheltuielile, prin finanțări europene nerambursabile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site