RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mesaj pentru agenții economici din piețe: Primăria vrea să facă ordine în dezordinea din piețe și să scape de răi platnici

Toți comercianții din cele două piețe ale municipiului Pașcani vor încheia contracte noi cu Primăria, iar întreaga activitate în ceea ce privește comerțul va fi reorganizată. Primarul municipiului a emis o dispoziție în acest sens, prin care se dorește reorganizarea activităților comerciale din cele două piețe.

Prin această măsură se vrea totodată și recuperarea sumelor datorate bugetului local de către agenții economici care nu și-au respectat obligațiile din contractele încheiate. Mircea Zuzan, secretarul Primăriei, spune că în cele două piețe sunt agenți economici care nu au autorizație de construcție pe punctele de lucru deschise. De asemenea sunt foarte multe chioșcuri fără activitate, abandonate de către cei care în trecut le-au deținut. Acestea urmează să fie scoase din piață.

Tot secretarul Zuzan a mai susținut că piața din zona vale nu este prevăzută cu hidranți pentru apă, care să asigure intervenția angajaților de la ISU în caz de incendii.

  

Conform dispoziției primarului trebuie să se realizeze și un studiu privind dezvoltarea suprafețelor ocupate de cele două piețe. Mircea Zuzan a mai explicat că în premieră locală această dispoziție a fost afișată pe site-ul instituției, doar că ea nu apare postată.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Irina Jitaru, secretarul general al Primăriei, unul din funcționarii ce lucrează cu frâna de mână trasă!

Marius Parteni

Marcel Vela, noi precizări despre măsurile de relaxare aplicate după 15 mai

Redacția

A fost inaugurat Serviciul de Paşapoarte de la Paşcani (FOTO)

Răzvan Grecu
Încarcă...