NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cât va mai dura renovarea Judecătoriei Paşcani?!

Cine trece prin zona Judecătoriei păşcănene observă că această clădire este într-o permanentă renovare. Momentan clădirea este acoperită cu o imensă prelată, iar diverşi muncitori se perindă prin zonă, deşi avuseseră loc mai multe lucrări de reabilitare a acesteia în urmă cu numai 2 ani. 

Puţini însă cunosc cauza acestor lucrări, care au de a face cu reconstrucţia părţii de clădire situată deasupra cornișei, care are rolul de a masca acoperișul, aşa-numitul ,,atic’’.

Această parte a clădirii măsura în trecut 70 de cm, iar cei care s-au ocupat de lucrările de acum 2 ani se pare că nu au luat în calcul faptul că zăpezile următorilor ani vor pereclita rezistenţa acesteia prin presiunea exercitată. 

După ce vor fi puse 3 rânduri de zidărie şi armatură din beton, se va trece la replacarea clădirii şi adăugarea notei decorative, iar la final noul atic va măsura numai 30 de cm.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Fântânile arteziene din Pașcani, o altă nucă tare pentru administrația locală

Diana Marcu

Primarul Dumitru Pantazi și ApaVital susțin că doar asociațiile de proprietari și reprezentanții de scară pot fi parte în contractele de apă! Judecătorii susțin inversul!

Răzvan Grecu

Zid de 9 miliarde în Parcul Peștișorul. Consilierii consideră suma exagerată, NewsPascani.com estimează lucrarea la 4 miliarde. Vezi calculele!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site