RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliţiştii cer măsuri de siguranţă la trecerile de pietoni din preajma şcolilor!

Nu mai este mult şi va începe un nou an şcolar. Traficul va fi din nou aglomerat, iar riscul producerii accidentelor rutier va creşte inevitabil.

 

Pentru a preveni astfel de evenimente neplăcute, este necesară implementarea unor măsuri de siguranţă. Despre acestea s-a discutat ieri în Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Paşcani.  

  

Trecerile de pietoni sunt primele vizate, în special cea de la BCR, Şcoala 3 şi cea de pe strada Ceferiştilor, în faţa magazinului Viosand.  

Reprezentantul Poliţiei Rutiere a propus ca haşurarea celor 25 de m înainte şi după trecerile de pietoni, pentru a interzice staţionarea în imediata apropiere a zebrei.

Tot acesta a cerut să fie îndepărtaţi arbuştii dintre sensurile de mers de pe strada Moldovei, în zona Băncii Transilvania, întrucât aceştia opturează vizibilitatea pe trecerea de pietoni.

În cadrul şedinţei, Vasile Avasiloaie, şeful Poliţiei Locale a cerut ca măsurile să fie luate cât mai rapid, pentru că se apropie noul an şcolar şi Poliţia Locală nu are suficienţi agenţi care să acţioneze în zona şcolilor.

 

 

Related posts

Patron de bar din Pașcani amendat de Poliția Locală pentru că a servit băuturi alcoolice după ora închiderii. O femeie a făcut scandal în restaurantul Victoria

Redacția

SFATURI PENTRU minivacanța prilejuită de sărbătoarea pascală!

Redacția

Accident cu victime la Gâștești. Două femei au ajuns la spital! (FOTO-VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...