NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Perdele de Pașcani, brandul românesc, există! Tradiția de 40 de ani este continuată sănătos!

Fabrica de perdele din Pașcani nu a dispărut. Brandul românesc de renume există încă pe piața de profil, în pofida greutăților întâmpinate în ultimii ani. Activitatea de fabricare metraje prin tricotare sau croșetare este organizată acum într-o nouă societate – Siretul DistriProd.

 

Anul trecut, societatea înființată în 2014 a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane lei, încheind activitatea pe profit. Siretul DistriProd are 43 de angajați.

  

În profida concurenței acerbe și deseori neloiale, producerea de perdele a fost continuată, iar la momentul actual, societatea este cel mai mare producător de perdele din țară.”Nou înființată, societatea și-a propus continuarea tradiției și activității fabricii de perdele din Pașcani, reprezentând o alternativă a asigurării continuității și existenței unui brand – Perdelele Siretul – cunoscut în țară și străinătate, prin implementarea unei altfel de organizare a personalului, muncii și fluxului tehnologic”, ne-a declarat Cătălin Zaharia, unul din managerii societății Siretul DistriProd.     

Perdeaua de Pașcani, Brandul Românesc, trăiește!!!

După procesul de insolvență prin care a trecut societatea Siretul, activitatea s-a împărțiț pe trei domenii: fabricarea de perdele, activitatea de confecții și fabricarea de tricot. Creditorii au aprobat ca acestea să fie preluate de trei societăți, care au închiriat activele, au angajat forță de muncă și au continuat activitatea în domeniu și pe piață.

Reprezentanții Siretul DistriProd, alături de angajați, au făcut tot ce a fost posibil să obțină, pe baza unei oferte financiare foarte mari, activele și utilajele de producție.”Atunci când a existat posibilitatea, societatea a achiziționat clădiri, construcții, mașini și utilaje de producție aferente activității de producție. Ne prezentăm acum ca o entitate funcțională, bine definită, care a încheiat și derulează contracte economice cu diverși parteneri de afaceri, începând cu aprovizonarea de materii prime, materiale, utilități, până la desfacerea produselor către diverși beneficiari”, mai spune Cătălin Zaharia.

40 de ani de experiență!

Produsul principal, perdelele, sunt rezultatul unei activități și experiențe de peste 40 de ani, grație colectivului ambițios, interesat și inventiv, care a reușit să mențină pe piață un produs românesc de calitate, căutat în țară și străinătate.”În continuare producem multe modele de perdele, albe sau colorate, simple sau cu fir Kamel, majoritatea metraj. De asemenea, producem panouri de diferite dimensiuni, fețe de masă, mileuri ori tricot tip plasă. Sporadic mai onorăm comenzi de perdele confecționate”, ne-a mai precizat Catălin Zaharia.   

Măsuri organizatorice au fost luate și pe partea de distribuție a produselor. Ele pot fi din magazinul de prezentare, de la intrarea în sediul societății.”Avem o rețea proprie de agenți de vânzări, repartizați pe zone de distribuție, care se deplasează cu mijloacele de transport ale societății. Cei interesați pot vedea produsele în magazinul propriu sau le pot comanda prin curierat, după ce le consultă pe siteul nostru sau rețelele de socializare”, încheie reprezentantul societății.

Siretul DistriProd SRL își propune, în viitor, dezvolarea și consolidarea societății pe piață, utilizând trecutul bun al fostei fabrici de perdele.

Advertisements

Related posts

KOSAROM sparge piaţa

Redacția

De luna viitoare, APIA poate da bani în avans fermierilor ieşeni

Redacția

Impozite mai mari pentru locuinţe, maşini şi terenuri. Ultimele modificări propuse de Guvern în Codul Fiscal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site