RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marcaje rutiere în bătaie de joc. Elevi obligați să meargă prin șanț pentru a trece în siguranță strada. Gabriela Nedelcu tace!

Lucrări de realizare a marcajelor rutiere în bătaie de joc. Firma contractată de administrația locală să execute aceste lucrări, își bate joc de banul public.

 

  

 Graba cu care se se fac lucrările este generată de refacerea unor marcaje în zona de acțiune a semafoarelor și unităților de învățământ. În multe zone din municipiu parcă nu a contat cum se vopsește. Un prim exemplu l-am întâlnit în zona intersecției de la Constructorul. Acolo marcajul realizat nu a fost protejat, iar șoferii au trecut peste ele, creând alte semne.

După ce ieri jurnaliștii de la Actualitatea Tv au semnalat acest aspect administrației locale, s-au încercat ștergerea urmelor.

 Pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, în dreptul trecerii de pietoni din fața școlii Iordache Cantacuzino, avem iar de a face cu o eroare. Zona nu este una singură.

 De departe cea mai uluitoare situație este întâlnită la Blăgești. Acolo elevii care merg la școală sunt nevoiți să circule prin șanț, pentru a fi în siguranță, dacă vor să treacă pe trecerea de pietoni din fața unității de învățământ.

 Am încercat să aflăm un punct de vedere despre aceste situații de la viceprimarul Gabriela Nedelcu, președinta Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere din Pașcani, dar ea nu a avut timp să răspundă astăzi apelurilor telefonice. 

Related posts

Legea achizițiilor încălcată în cazul autobuzelor second hand! Ursu nu dă declarații oficiale!

Răzvan Grecu

Au început pregătirile pentru Zilele Municipiului Pașcani care vor avea loc în iulie

Ema Roman

1.113 hectare teren agricol afectate de seceta din această vară. Iată firmele și persoanele fizice din Pașcani care au solicitat despăgubiri!

Oana Cordoneanu
Încarcă...