NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

MAE, atenţionare de călătorie pentru Grecia: Angajații din transportul public intră în grevă, în Atena

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia că a fost anunţată o grevă pentru joi, 2 februarie, de către angajații din transportul public din Atena.

Inclusiv personalul trenului de suprafață care asigură legătura cu Aeroportul International „E. Venizelos” / STASY, a anunțat organizarea unei greve temporare.

În acest context, cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106710035 și Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă +306978996222 și al Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

Advertisements
Advertisements
  

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, https://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_ro, www.meteoalarm.org, www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplica

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Rezultat șocant în ancheta privind incendiile devastatoare din insula Thassos: Un pensionar, arestat după ce poliția a găsit materiale pirotehnice în mașina sa

Redacția

O britanică și-a găsit telefonul mobil în România, după ce i-a fost furat la un târg de Crăciun din Birmingham

Redacția

Șeful BioNTech, despre adaptarea vaccinului Pfizer la noile variante de Covid: Mai degrabă, o „a treia doză”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site