RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un al şaselea poliţist din Memphis, ”eliberat din funcţie” după moartea lui Tyre Nichols

Un al şaselea poliţist din Memphis – implicat în arestarea brutală a lui Tyre Nichols, care a murit la trei zile după aceasta – a fost ”eliberat din funcţie”, anunţă Poliţia din Memphis, scrie presa americană, citată de News.ro

”El a fost eliberat din funcţie împreună cu ceilalţi” poliţişti, a anunţat o purtătoare de cuvânt a Poliţiei din Memphis, Karen Rudolph.

”Această anchetă este în continuare în desfăşurare, iar mai multe informaţii vor fi furnizate pe măsură ce ancheta avansează”, a dat ea asigurări.

Poliţia din Memphis a desfiinţat în weekend Unitatea „SCORPION”, însărcinată să patruleze în ”locuri cu infracţionalitate mare” în acest oraş şi care este implicată în arestarea brutală a lui Tyre Nichols.

  

Tyre Nichols, un tânăr afroamerican în vârstă de 29 de ani, a murit la 10 ianuarie, la trei zile după ce a fot bătut crunt de către poliţişti din Memphis, în timpul unei arestări.

O înregistrare video a arestării, făcută publică s

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

EXCLUSIV Ce variante de funcții în UE sunt pe masă pentru Klaus Iohannis la finalul mandatului / Ultimele scenarii vehiculate la Bruxelles – Surse

Redacția

Scădere a turiștilor români și străini pe litoral: ”Fără tichetele de vacanță numărul ar fi fost chiar și mai mic” / ”România, din păcate, nu a atras și continuă să nu atragă turiști străini”

Redacția

Cîțu, mesaj pe Facebook în plină criză politică: ”Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”

Redacția
Încarcă...