RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Litoralul pentru toţi. Cazare la mare și la 50 de lei pe zi în septembrie

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul Litoralul pentru toţi, prin care turiștii beneficiaza de cazare la mare plătind între 50 și 140 de lei pe zi începand cu 1 septembrie până în 30 septembrie.

Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârșitul sezonului pentru care pot aloca un buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august, anunță FPTR într-un comunicat de presă.

  

Litoralul pentru toți vine cu prețuri de până la 70% mai mici

Tarifele practicate în programul special Litoralul pentru toţi sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârful de sezon.

Programul Litoralul pentru toţi a fost lansat în urmă cu 18 ani și este susținut de patronatele hoteliere autohtone.

Și în cadrul acestei ediții sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Până în prezent s-au înscris în program 49 de hoteluri din mai multe stațiuni de pe litoral, care pun la dispoziție un număr de 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, sau direct de către hotel.

Hotelurile înscrise în Litoralul pentru toți

Hotelurile înscrise în program sunt de 2, de 3 sau de 4 stele, și se află în stațiunile Jupiter, Neptun, Olimp, Venus, Saturn, Mangalia, Eforie Nord și Mamaia.

Articol integral pe www.greatnews.ro

Related posts

PSD: Compensarea la energie nu a produs efectul scontat. Reglementarea stabileşte preţuri la un nivel decent, raportat la evoluţia costurilor

Redacția

Prigojin revendică într-o scrisoare trimisă lui Şoigu controlul Wagner asupra a ”aproximativ 70%” din Bahmut / ”Continuă ofensiva în vederea eliberării complete”

Redacția

Răsturnare dramatică de situație în cazul Hunter Biden: O judecătoare numită de Trump spune că ”nu poate să aplice acordul” încheiat de fiul președintelui SUA cu procurorii/ Biden jr. și-a recunoscut vina, dar ulterior a pledat nevinovat

Redacția
Încarcă...