NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liderul consilierilor PSD din CL a luat-o razna: Actualitatea TV și NewsPascani.com acuzate că ar căpușa bugetul local împreună cu secretarul Mircea Zuzan

Consilierului local Vasile Pleșca a făcut zilele trecute acuzații dure la adresa jurnaliștilor de la NewsPascani.com și Actualitatea TV. Acesta a susținut, nici mai mult nici mai puțin, că Răzvan Grecu, editor la publicațiile amintite, împreună cu secretarul Mircea Zuzan sunt „capii răutăților din Primărie”.

 

Pleșca a acuzat public după ședința de Consiliu Local că toate certurile dintre consilieri, primar și secretar sunt orchestrate de Răzvan Grecu și Mircea Zuzan.

„Te închizi în birou cu secretarul câte trei ore și pui la cale toate aceste porcării. Tu și cu el sunteți capii răutăților din Primărie”, a fost una dintre acuzele lansate de Pleșca asupra lui Grecu.

Liderul de grup a devenit, imediat, mai vehement acuzând că Actualitatea TV împarte banii plătiți de către Primărie pentru publicarea materialelor de interes public cu secretarul Mircea Zuzan.

„Las că știu eu că tai facturi la Primărie și împarți banii cu secretarul. Ai băgat facturi la Primărie și pe alte firme, știu eu asta”, a mai acuzat Pleșca.

Întrebat dacă cele acuzate pot fi probate Vasile Pleșca a promis că va aduce dovezi chiar facturile emise de către firma editoare a celor două publicații.

„Am să vă arăt facturile. Acum nu le am la mine”, s-a scuzat Pleșca.

În replică, Răzvan Grecu a declarat în emisiunea „În Obiectiv” că este curios ce a consumat Vasile Pleșca înainte de a face acestea acuzații ce țin de domeniul fantasticului.

„Am fost lunea de dinaintea ședinței ordinare a Consiliului Local din luna aprilie la secretarul Mircea Zuzan, unde am stat o oră. El este purtătorul de cuvânt al Consiliului Local. Am încercat să aflu de ce nu a contrasemnat de legalitate hotărârea ce radia datoria de 27 de miliarde de lei vechi a AgroComplex Lunca către Primărie. Secretarul mai degrabă a ținut partea primarului evitând să dea un răspuns tranșant. Vreau să știu și eu ce a consumat Vasile Pleșca înainte de a face acele acuzații, ca să încerc și eu”, a spus Răzvan Grecu.

Actualitatea TV și NewsPascani.com vor solicita Primăriei municipiului Pașcani lista cu toți furnizorii de la 1 ianuarie 2013 până în acest moment pentru a-i demonstra că societatea noastră nu a încasat niciun ban în plus față de serviciile comandate chiar de către ruda sa, primarul Dumitru Pantazi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință de CL: Ziua Internațională a Femeii sărbătorită la Târgu Frumos

Teona Gherasim

Exclusiv! Remar a scos în probe garnitura de vagoane pentru Republica Moldova (VIDEO)

Marius Parteni

Scurtă lecție de management marca Dumitru Pantazi: cum să falimentezi un operator de apă! S-a ajuns în justiție, iar magistrații vor da verdictul final!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site