RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liber la internet wireless pe Esplanada din Paşcani

De astăzi, păşcănenii au acces gratuit la internet şi pe Esplanada din zona vale a oraşului. Au fost amplasate trei routere de capacitate mare pentru a asigura conexiunea fără probleme.

 

“Începând de astăzi, şi pe Esplanada din zona vale a început să funcţioneze internetul wireless. Proiectul a fost implementat în primă fază în Piaţa Casei de Cultură, iar acum şi pe Esplanadă. Toţi cei care deţin un telefon smartphone, o tabletă, sau un laptop, pot accesa internetul gratuit”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Paşcani.  

  

Păşcănenii din zona deal beneficiază de internet wireless gratuit de la jumătatea lunii martie, iar acum, de acelaşi avantaj se pot bucura şi cei din zona vale.

Este vorba despre un proiect propus de către informaticianul Primăriei şi pus în aplicare cu ajutorul operatorul de cablu, internet și telefonie, Next Gen, pentru un abonament lunar de 1300 lei. 

 

Related posts

“Rabla Local”, autoritățile oferă 3.000 de lei șoferilor care renunță la mașinile vechi. Buget mai mare pentru programele AFM

Redacția

Primăria a prelungit licența de exploatare a nisipurilor și pietrișului din zona Moțca. CL va stabili noile condiții de exploatare

Marius Parteni

Primarii vor pensionarea înainte de termen

Redacția
Încarcă...