NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pericol de electrocutare pe o stradă din zona deal. Părinții se tem să lase copiii la joacă

Probleme cu rețeaua electrică pe strada Grădiniței. Un consilier local a atras atenția în ședința Consiliului Local desfășurată în data de 18 decembrie, că există pericolul producerii unor tragedii, în cazul în care administrația locală nu intervine pentru a reface unele lampadare.  

Este vorba despre consilierul PNL Neculai Enea. Acesta a atras atenția că există pericolul ca unii copii să se electrocuteze deoarece au dispărut sistemele de siguranță la unele lampadare.   

  

Cele susținute de acesta se adeveresc, imaginile surprinse astăzi de reporterii Actualitatea Tv fiind grăitoare.

„Rețeaua electrică de pe strada Grădiniței, din zona fostului „Minimax” în fața blocului S1-3, este defectă. Vorbim de rețea electrică care este în funcțiune. Doar trei sau patru becuri mai funcționează, este vorba despre opt lampadare. Tragedia este aceea că au dispărut sistemele de siguranță de la tablourile din partea superioară de fixare a stâlpilor. Copiii se joacă în acea zonă și mi-au adus la cunoștință câțiva părinți că le e frică  să-i lase afară la joacă să nu se electrocuteze. De asta spun că se poate întâmpla o tragedie. Mi se pare că luăm o măsură după ce se întâmplă un lucru rău, a declarat consilierul Neculai Enea.

Primarul Dumitru Pantazi a afirmat că va pune responsabilul de rețelele electrice din Primărie să intervină. Tot el a mai precizat că intenționează ca anul viitor să achiziționeze rețeaua publică de la E-on, pentru a putea face modernizări, uitând că poate interveni oricând pentru lucrări de refacere și reabilitare.

„Vom face adresă la E-on, deoarece rețeaua este a lor. Intenționăm ca anul viitor să achiziționăm această rețea publică de iluminat”, a răspuns primaul Dumitru Pantazi.

Menționăm faptul că situația prezentată de consilierul local, în ceea ce privește rețeaua de iluminat public, nu este singura.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tabăra de sculptură – inoportună şi prea scumpă pentru Paşcani

Ema Roman

Deputatul Vasile Axinte a anunțat programul de activitate de la Cabinetul Parlamentar

Teona Gherasim

Pro România Pașcani a început campania electorală cu pensula și ciocanul în mână

Arteni Denisa Mădălina

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site