NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Le PATINEAZĂ MINTEA!!!

În loc să se gospodărească și să amenajeze un patinoar în Parcul Peștișorul, tripleta roșie Pantazi-Zanet-Nedelcu vin cu o inițiativă ce poate fi ușor bănuită de partizanat. Acolo unde în trecut copiii se dădeau cu patinele pe gheața formată pe luciul de apă, bălăriile sunt cât casa, dar asta nu se vede, pentru că domnii din conducerea municipiului sunt cu gândul doar la SF-uri.

 

  

Revenind la grijuliii PZN, Pantazi – Zanet – Nedelcu, ei propun Consiliului Local un proiect prin care se pune la dispoziția Clubului Sportiv Municipal o suprafață de 930 metri pătrați în buricul orașului, care la rândul ei va fi pusă la dispoziția unui agent economic ce va amplasa un patinoar artificial. O fi oare vorba despre acea societate care și în trecut voia să facă asta, dar nu s-a putut? Vom afla zilele viitoare.

Totul mi se pare o mare bătaie de joc. Un an de zile nu te-a dus mintea să faci ceva pentru tinerii din orașul acesta – nimic (spații de joacă – nu, teren de sport – nu, etc.), dar acum la final de an, îți patinează mintea la ghidușii.

Firma care va amplasa patinoarul artificial urmează să acorde niște facilități. Care vor fi acestea în final, vom ști doar după ce vom vedea parteneriatul dintre CSM și firma respectivă, pentru că la momentul de față nu se știe cum va decurge înțelegerea. Consilierii locali nu au voie să afle la votarea proiectului. De negocieri, după cum este stipulat în hotărâre, se va ocupa primarul și administratorul public Gică Zanet.

Inițiativa este băgată pe gât aleșilor care, sub pretextul necesității și al faptului că tinerii au nevoie de ceva, ar trebui să fie de acord cu ea. Rușine!

Nu voi înțelege niciodată de ce acești șmecheri care conduc Pașcaniului își bat joc de oameni. Chiar nu se găseau în bugetul municipiului între 35.000 – 75.000 euro pentru un patinoar second hand, să cumperi tu o asemenea instalație, să o amplasezi undeva în oraş, chiar și în parc, iar pășcănenii să beneficieze de ceva al lor?

Cum poți pune la dispoziția unui agent economic, GRATUIT, domeniul public pentru o afacere, că despre asta vorbim, fără să achite nimic? Atunci când patinoarul va funcționa, acolo se vor tăia bilete, se vor încasa bani, cineva va face profit.

De ce nu facem asta și pentru ceilalți oameni de afaceri din municipiu? Periodic le dăm posibilitatea să folosească o suprafață de teren, să întoarcă ceva comunității și să facă profit. Marile companii din Pașcani gâfîie, dar nu uită de responsabilitate: RomPak, Kosarom, Proinvest, Te Rox, Viosand, Ava Star, etc. au făcut multe pentru comunitatea noastră.

PZN, lăsați prostiile! Lăsați combinațiile! Apucați-vă de treabă!      

Advertisements

Related posts

Apa, banii şi REFERENDUMUL!

Marius Parteni

Planul murdar pus la cale de PSD și Cojocaru Cătălin împotriva Actualitatea TV

Marius Parteni

Dezbaterea organizată de Actualitatea TV l-a interesat pe candidatul PSD

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site