NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Rușine DICTATORULE, Rușine Dumitru Pantazi!

Un grup de cetățeni suferinzi ai municipiului, persecutați de amicii primarului Dumitru Pantazi, au vrut astăzi să participe la ședința Consilului Local. Sunt aceeași oameni care vin la Primărie din ianuarie 2015, de când ApaVital a început marea debranșare. Nu au reușit acest lucru.

 

  

Dumitru Pantazi, primarul PSD care promitea Normalitate și Prosperitate în campania din 2012, nu a avut ochi pentru ei. Ca un veritabil DICTATOR a dat sarcină Poliției Locale să îi țină departe de plen pe oamenii nemulțumiți. Agenții din subordinea lui au lăsat baltă activitățile din stradă, pentru a-l proteja, pe cel care se vrea primar, de contribuabilii care îi plătesc salariul.

Oamenii suferinzi s-au conformat pașnic. Cu foarte mult bun simț au respectat măsurile impuse, de DICTATOR, și au înghițit în sec. Au sperat că prezența lor va conta. Dar au constatat că nici părerea lor, nici ei, nu contează pentru Dumitru Pantazi.

De ce, DICTATORULE? Ce nu-ți place la oamenii ăștia suferinzi? Tu crezi ca ei fac politică?

Ei nu au timp pentru combinații, ori expertize care să le șteargă datoriile! Ei se gândesc la copii, la viața de zi cu zi, la ce să facă pentru a fi cinstiți și corecți!

Tu ce le oferi? O mai mare suferință decât cea de care au parte acum! Demonstrații de putere, având în spate polițiști, plătiți din banii lor, și consilieri PSD obligați sa gândească ca tine! 

Gata, îți ajunge ție și lui Gică Zanet, care te poartă ca pe o marionetă! Pentru tine cine primează: cetățenii sau prietenii de la ApaVital? Uiți cine te votează?

 

 

 

Advertisements

Related posts

Dezbaterea organizată de Actualitatea TV l-a interesat pe candidatul PSD

Marius Parteni

Cojocaru de la TV Bit, despre referendumul pe tema apei: Cea mai bună soluție exprimată până acum! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Zanet face sesizare la DNA, iar Cojocaru o dă pe post! Cât de comod când te plătește cineva să fii trompetă!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site