RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Joe Biden după votul din Camera Reprezentanţilor: Îndemn Senatul să îmi trimită rapid acest pachet, astfel încât să îl pot promulga

Preşedintele american Joe Biden afirmă că adoptarea de către Camera Reprezentanţilor a proiectelor de lege privind ajutorul pentru Ucraina, Israel şi regiunea Indo-Pacific transmite un „mesaj clar” despre leadership-ul american în lume, relatează CNN.

Joe BidenFoto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Astăzi, membrii ambelor partide din Camera Reprezentanţilor au votat pentru a promova interesele noastre de securitate naţională şi pentru a trimite un mesaj clar cu privire la puterea leadership-ului american pe scena mondială. În acest punct critic de răscruce, ei s-au unit pentru a răspunde apelului istoriei, adoptând o legislaţie urgentă privind securitatea naţională pentru care am luptat luni de zile pentru a o asigura”, a precizat Biden într-un comunicat, scrie News.ro.

  

„Îndemn Senatul să îmi trimită rapid acest pachet de măsuri, astfel încât să îl pot promulga şi să putem trimite rapid arme şi echipamente în Ucraina pentru a răspunde nevoilor urgente de pe câmpul de luptă”, a adăugat președintele american.

Camera Reprezentanţilor din SUA a votat, sâmbătă, un pachet de ajutor cheie de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel şi regiunea Indo-Pacific.

Această asistenţă mili

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Profilul psihologic al lui Putin: un sentiment grandios de auto-importanță, cu pretenții exagerate de supunere automată la dorințele sale

Redacția

Crește capacitatea de testare în România: câte teste s-au efectuat în ultimele 24 de ore

Redacția

Vizita surpriză a lui Boris Johnson în Ucraina din weekend a fost plătită de contribuabili

Redacția
Încarcă...