NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis: Sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul. Este o coaliţie gândită pentru a guverna România acum

„Este o coaliţie care este gândită pentru a guverna România acum. Ce va fi după alegerile din 24 cred că nimeni nu poate să vă spună, însă, dacă coaliţia ţine până în 24 şi vine cu rezultate bune, ceea ce eu îmi doresc foarte mult, fiindcă este nevoie în această perioadă de un Guvern care gestionează şi crizele şi complicaţiile, dar şi oportunităţile, dacă ne gândim numai la banii europeni mulţi care pot fi folosiţi pentru România şi pentru români”, a declarat preşedintele României.

Klaus Iohannis a mai afirmat că este nevoie de o „armonizare” între poziţii, declarând că este optimist că „aceste chestiuni vor intra în normalitate”. „Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul. În coaliţie, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziţii şi este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune şi pentru a negocia punctele divergente. Sunt optimist că într-un final aceste chestiuni vor intra într-o normalitate”, a mai afirmat şeful statului.

Advertisements

Afirmaţia preşedintelui vine în contextul în care Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat într-un interviu pentru Reuters că el crede că această coaliţie de la guvernare va rezista chiar şi după anul 2024.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Corina Crețu: Președinția Suediei a UE, care începe de la 1 Ianuarie, nu intenționează să pună pe agendă subiectul aderării la Schengen

Redacția

Facebook, condamnată în Austria pentru nerespectarea normelor privind colectarea datelor / Justiția austriacă va sesiza Curtea de Justiție a UE: „E un pas enorm”

Redacția

Efect neașteptat al războiului: Țările vecine cu Ucraina lansează căutarea de locuințe în Spania. România, printre cele mai mari creșteri ale interesului pentru investiții imobiliare în Spania

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site