NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentLocal

Invitație la Târgul Comunelor, pe Esplanadă! Peste 20 de antreprenori vor fi prezenți la eveniment

Pregătiri pentru Târgul Comunelor, un eveniment inedit care va avea loc în luna septembrie la Pașcani. Vor participa peste 20 de antreprenori din localitățile aflate în jurul municipiului. Scopul acestui eveniment este de a promova produsele din zona dn care fac parte, dar și de prezentare a tradițiilor. Antreprenorii pășcăneni sunt invitați la Târgul Comunelor ca să-și promoveze afacerea.

Advertisements

 ”Primăria Municipiului Pașcani și Consiliul Local Pașcani vă invită duminică, 4 septembrie, la Târgul Comunelor, ce va avea loc începând cu ora 9:00 pe Esplanadă. La eveniment vor participa producători locali, prestatori de servicii și meșteri populari din peste 20 de localități din jurul municipiului nostru, care-și vor promova produsele și serviciile pe care le oferă. Dacă ești antreprenor pășcănean, te invităm și pe tine la Târgul Comunelor, să-ți organizezi un stand de prezentare sau să-ți afișezi un banner de tip roll-up, prin care să-ți promovezi afacerea. Solicitările în acest sens se vor depune până pe data de 29 august ora 15:00, la adresa de email: office@primariapascani.ro . Începând cu ora 11:30 va avea loc și un spectacol artistic”, este anunțul făcut de Primăria Pașcani.

La începutul lunii august, primarii din comunele învecinate cu municipiul Pașcani, care vor participa la „Târgul Comunelor”, s-au întâlnit la sediul administrației locale cu primarul Marius Pintilie. În cadrul ședinței s-a discutat pe marginea mai multor aspecte ce privesc organizarea evenimentului.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Unul dintre accesoriile montate în locul de joacă de la blocul „Moldova” s-a stricat după doar câteva săptămâni de folosință

Răzvan Grecu

Sfârşit de proiect Curat Democratic la Casa de Cultură Paşcani (Video)

Redacția

Sute de persoane au petrecut noaptea dintre ani la Revelionul organizat de Primăria Pașcani (VIDEO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...