NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se majorează prețul la biletele și abonamentele pentru transportul public din Pașcani

CLP Ecoserv SRL a solicitat Consiliului Local al Municipiului Pașcani aprobarea majorării prețului la biletele și abonamentele emise de societate pentru transportul public. Adresa a fost înregistrată la registratura legislativului pășcănean la finalul săptămânii trecute și cel mai probabil va fi discutată în ședința de Consiliu Local ce va avea loc săptămâna viitoare.

Conform documentului prețul unui bilet va crește de la 3 lei la 4,01 lei, în timp ce abonamentele se vor majora după cum urmează: cel de 7 zile va avea valoarea de 47 de lei în loc de 35, cel de 22 de zile va fi 141 de lei în loc de 105 lei, iar cel de 30 de zile va costa 180 de lei față de 135 de lei cât e în prezent.

Și prețurile abonamentelor lunare pe mai multe trasee se vor majora. Astfel, pentru două trasee se va achita 288 de lei, față de 215 lei, iar pentru toate traseele prețul propus este de 427 de lei față de 320.

Advertisements

Drept justificare pentru aceste majorări, conducerea CLP Ecoserv a arătat în adresa transmisă aleșilor locali că atât prețul la combustibil cât și cel pentru întreținerea autobuzelor s-a majorat.

Advertisements
  

Ultima majorarea la prețul biletelor și abonamentelor pentru transportul public a fost făcută în anul 2019, atunci când serviciul era operat de RAGCL. Rămâne de văzut dacă aleșii locali vor aproba aceste majorări de tarife.

Advertisements
Advertisements

Related posts

100 de lei în plus la salariile asistenților medicali și maternali

Redacția

Rabla pentru becuri: AFM spune cum poți achiziționa becuri LED pe baza celor vechi. Sumă propusă pentru program, 400 de milioane de lei

Redacția

ApaVital SA cumpără echipamente de detecție a pierderilor de apă! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

Redacția
Încarcă...